plumcum bende aynı sebepten kürtaj oldum 5 şubatta benim sonucumdada hiçbi sorun olmadığı çıktı ben bu konuyla ilgili 3 ayrı dr a gittim 2 si proftu ve hepsi bana aynı şeyi söyledler bu döllenmeyle ilgili bi sorunmuş ve her hamileliğin bu riski varmış yani allah korusun bunu tekrar yaşayabiliriz ama sebebi bu yaşadığımız düşük yada bizim herhangi bi sağlık problemimiz olmayabilirmiş zaten 3 kez tekrarlarsa ki pek görülen bişey değilmiş o zaman başka bi sebep arıyolarmış benim bu adetimden sonra 3 ayım dolmuş olucak ve tekrar bebek istiyoruz ama bu adetim 2 gün gecikti korunduk ama yinede belki diyorum bu güne kadar içim rahattı tekrarlamaz heralde diyodum ama şuan çok stresliyim ya beklemeden hamile kalmışsam ve bu olay tekrarlarsa diye hiç dikkat etmedim çünkü bu ay kendime nasılsa korunuyoruz diye
Arkadaşlar, ben 1.5 ay önce 7 haftalık bebeğimin kalp atışlarını duyamadım 6 haftada durmuştu gebelik. kanamamda yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım. Patoloji sonucuma göre kromozom anamolisi yokmuş. Benim gibi olan varmı sizlerin patolojisinde ne çıkmıştı? Sebepsiz Düşüklerde olabiliyor mu yoksa illa bebekte birşey mi çıkması lazımdı?İçim çok sıkıldı. Ya tekrarlanırsa bu durum...
aynı durumu ben yaşadım mart ayında benimde bebeğim 8 haftasını doldurmuştu ama kalp atışı yoktu aldılar.sebep ne dedim bu senden kaynaklı değil dedi doktor.bebekte anomali olabiliyormuş vücut hamileliği kabul etmiyormuş.
benimde bebeğim gelişmedi 7. haftadaydık 6. haftada kalmıştı kürtaj oldum ne patolojide ne tahlillerdde hiçbi sorun çıkmadı
dokotrumun dediği eğer bebekte sorun varsa vücut onu yabancı madde olarak kabul ediyo ve atıyomş bu olabilirmiş . 4 ay geçti ve yin ehamileyim şuan 5 buçuk haftadayım lekelenmem oluyo sürekli iğne oluyorum düşük önleyici
allah inşallah herkesin bebeğini sağlıkla kucaına almayı nasip etsin böyle üzücü şeyler yaşatmaısın
sağolun kızlar Allah herkese nasip etsin inşallah
ilk denediğim ay geldi bebeişim yine korkutuyo tabi ama ne yapalım yatıyorum sürekli
herşeyin başı rahat olmak bunu öncekindede şimdide gördüm sıkıntı etmediğin zama geliyo bebeiş
benimde bebeğim gelişmedi 7. haftadaydık 6. haftada kalmıştı kürtaj oldum ne patolojide ne tahlillerdde hiçbi sorun çıkmadı
dokotrumun dediği eğer bebekte sorun varsa vücut onu yabancı madde olarak kabul ediyo ve atıyomş bu olabilirmiş . 4 ay geçti ve yin ehamileyim şuan 5 buçuk haftadayım lekelenmem oluyo sürekli iğne oluyorum düşük önleyici
allah inşallah herkesin bebeğini sağlıkla kucaına almayı nasip etsin böyle üzücü şeyler yaşatmaısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?