Kalp atışı yoktu

plum12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
806
3
96
Diğer
Arkadaşlar, ben 1.5 ay önce 7 haftalık bebeğimin kalp atışlarını duyamadım 6 haftada durmuştu gebelik. kanamamda yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım. Patoloji sonucuma göre kromozom anamolisi yokmuş. Benim gibi olan varmı sizlerin patolojisinde ne çıkmıştı? Sebepsiz Düşüklerde olabiliyor mu yoksa illa bebekte birşey mi çıkması lazımdı?İçim çok sıkıldı. Ya tekrarlanırsa bu durum...

plumcum bende aynı sebepten kürtaj oldum 5 şubatta benim sonucumdada hiçbi sorun olmadığı çıktı ben bu konuyla ilgili 3 ayrı dr a gittim 2 si proftu ve hepsi bana aynı şeyi söyledler bu döllenmeyle ilgili bi sorunmuş ve her hamileliğin bu riski varmış yani allah korusun bunu tekrar yaşayabiliriz ama sebebi bu yaşadığımız düşük yada bizim herhangi bi sağlık problemimiz olmayabilirmiş zaten 3 kez tekrarlarsa ki pek görülen bişey değilmiş o zaman başka bi sebep arıyolarmış benim bu adetimden sonra 3 ayım dolmuş olucak ve tekrar bebek istiyoruz ama bu adetim 2 gün gecikti korunduk ama yinede belki diyorum bu güne kadar içim rahattı tekrarlamaz heralde diyodum ama şuan çok stresliyim ya beklemeden hamile kalmışsam ve bu olay tekrarlarsa diye hiç dikkat etmedim çünkü bu ay kendime nasılsa korunuyoruz diye

plumcum bende aynı sebepten kürtaj oldum 5 şubatta benim sonucumdada hiçbi sorun olmadığı çıktı ben bu konuyla ilgili 3 ayrı dr a gittim 2 si proftu ve hepsi bana aynı şeyi söyledler bu döllenmeyle ilgili bi sorunmuş ve her hamileliğin bu riski varmış yani allah korusun bunu tekrar yaşayabiliriz ama sebebi bu yaşadığımız düşük yada bizim herhangi bi sağlık problemimiz olmayabilirmiş zaten 3 kez tekrarlarsa ki pek görülen bişey değilmiş o zaman başka bi sebep arıyolarmış benim bu adetimden sonra 3 ayım dolmuş olucak ve tekrar bebek istiyoruz ama bu adetim 2 gün gecikti korunduk ama yinede belki diyorum bu güne kadar içim rahattı tekrarlamaz heralde diyodum ama şuan çok stresliyim ya beklemeden hamile kalmışsam ve bu olay tekrarlarsa diye hiç dikkat etmedim çünkü bu ay kendime nasılsa korunuyoruz diye

Cevabın için sağol cnm bende çok endişeleniyorum.Patoloji sonucumda herhangi bir kromozom bozukluğu olmadığını söylediler.Bebekte bir sorun yoksa neden olmuş olabilir bu kafamı çok kurcalıyor.Burda bir çok kişi bebek düşürüyor yada kürtaj olmak zorunda kalıyor ama çoğunun bebeği patolojiye bir şekilde gitmiyor. Söylenen ise kromozom bozukluğu vardır Doktorlar tarafından önemli değil deniliyor. e bebekte kromozom bozukluğu yoksa bebek sağlamdı benden kaynaklanan bir şey ozaman bu yani pek sıradan bir düşük değil mi demek. sanırım ben bu testleri yaptırsam daha iyi olacak bu stresle hamile kalmak istemiyorum.Seninde anladığım kadarıyla 1 ayın kalmış korunmak için. Bana 2 ay sonra demişlerdi zaten. Sorun olmaz sanmam İnşallah hamilesindir sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın .Dualarım bizim ve bizim gibiler için.

günaydın plumcum bende çok dua ediyorum bizlere umarım bi daha aynı şeyleri yaşamayız. bence sende hiç kafana takma canm dr seninkini patolojiye göndermekle en iyisini yapmış ki bu tarz kürtajlarda bildiğim kadarıyla hepsi patolojiye gidiyo bende ardından o testleri yaptırmak istedim içim rahatlasın dedim dr a ama o pek tavsiye etmedi gerek yok dedi bu seni daha çok strese sokar dedi o yüzden bence sende içini rahat tut belliki seninkide bizimkiler gibi bir düşük bi dahaki sefer için yapabileceğimiz bişeyler varmı bu riski en aza indirmek için onu merak ediyorum bende

Canım sistemdeki problem yüzünden şimdi gördüm yazını.Çok doğru söylüyosun aslında doktorun gerek yok diyerek seni o moda sokmayarak bir yandan iyi etmiş diyorum. Şimdi düşünüyorumda ben çok üzülünce ağlayınca:utangac: istersen test yapalım Çok istenen bebek bu demişti. (microyla denemiştik) Sağlıklı, risksiz.stressiz bir hamilelik geçirip kucağımıza tez vakitte alırız inş.

Arkadaşlar, ben 1.5 ay önce 7 haftalık bebeğimin kalp atışlarını duyamadım 6 haftada durmuştu gebelik. kanamamda yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım. Patoloji sonucuma göre kromozom anamolisi yokmuş. Benim gibi olan varmı sizlerin patolojisinde ne çıkmıştı? Sebepsiz Düşüklerde olabiliyor mu yoksa illa bebekte birşey mi çıkması lazımdı?İçim çok sıkıldı. Ya tekrarlanırsa bu durum...

aynı durumu ben yaşadım mart ayında benimde bebeğim 8 haftasını doldurmuştu ama kalp atışı yoktu aldılar.sebep ne dedim bu senden kaynaklı değil dedi doktor.bebekte anomali olabiliyormuş vücut hamileliği kabul etmiyormuş.

enrikacım iyiyim cnm zamanın geçmesini bekliyorum biraz sıkıldım ama idare ediyorum. Sen nasılsın cnm?

aynı durumu ben yaşadım mart ayında benimde bebeğim 8 haftasını doldurmuştu ama kalp atışı yoktu aldılar.sebep ne dedim bu senden kaynaklı değil dedi doktor.bebekte anomali olabiliyormuş vücut hamileliği kabul etmiyormuş.

Geçmiş olsun canım sanada.Aynı dönemlerde yaşamışız bu kötü tecrübeyi. Allah bir daha göstermesin bu acıyı sağlıklı bebekler kucağımıza almak dileğiyle...

bende aynı tatlım bu ay bitti bekleme sürem başlıyoruz yani çalışmalara hayırlısı bakalım

benimde bebeğim gelişmedi 7. haftadaydık 6. haftada kalmıştı kürtaj oldum ne patolojide ne tahlillerdde hiçbi sorun çıkmadı
dokotrumun dediği eğer bebekte sorun varsa vücut onu yabancı madde olarak kabul ediyo ve atıyomş bu olabilirmiş . 4 ay geçti ve yin ehamileyim şuan 5 buçuk haftadayım lekelenmem oluyo sürekli iğne oluyorum düşük önleyici
allah inşallah herkesin bebeğini sağlıkla kucaına almayı nasip etsin böyle üzücü şeyler yaşatmaısın

benimde bebeğim gelişmedi 7. haftadaydık 6. haftada kalmıştı kürtaj oldum ne patolojide ne tahlillerdde hiçbi sorun çıkmadı
dokotrumun dediği eğer bebekte sorun varsa vücut onu yabancı madde olarak kabul ediyo ve atıyomş bu olabilirmiş . 4 ay geçti ve yin ehamileyim şuan 5 buçuk haftadayım lekelenmem oluyo sürekli iğne oluyorum düşük önleyici
allah inşallah herkesin bebeğini sağlıkla kucaına almayı nasip etsin böyle üzücü şeyler yaşatmaısın

:nazar:Tebrik ederim cnm. Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirip kucağına almanı dilerim. Allah hiçbirimize bu üzücü şeyleri bir daha yaşatmasın. :Saruboceq:

sağolun kızlar Allah herkese nasip etsin inşallah
ilk denediğim ay geldi bebeişim yine korkutuyo tabi ama ne yapalım yatıyorum sürekli
herşeyin başı rahat olmak bunu öncekindede şimdide gördüm sıkıntı etmediğin zama geliyo bebeiş

sağolun kızlar Allah herkese nasip etsin inşallah
ilk denediğim ay geldi bebeişim yine korkutuyo tabi ama ne yapalım yatıyorum sürekli
herşeyin başı rahat olmak bunu öncekindede şimdide gördüm sıkıntı etmediğin zama geliyo bebeiş

Evt çok doğru cnm sıkıntı etmemek gerekli her şey beyinde bitiyor. En son senle konuştuğumuz zaman bebek yoktu şimdi ise hamilesin bu yüzden çok sevindim bu habere sağlıkla doğurmak nasip etsin allahım.

çok sevindim canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısıda bizim başımıza :1hug:

konunuz ilgili bölüme taşındı..

Back