• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı yok😔

berenn84

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
14
2
6
41
Arkadaşlar tüp bebek ilk denememdi 6+5 de kalp atışını duyamadık dr 3 gün sonra yine çagırdı. Kese çevresinde kanama var vucüt düşürmek istiyor olabilir dedi. Ama ilaçları birakmadık 3 güne belli olacak herşey. Böyle bir durum yaşayan var mı , vajinal muyanede bundan sonra duyulabilir mi kalp atışı? kalp atışını duyamazsak kürtaj mı olmam gerekecek yada düşmesini mi bekliyor dr lar. Çok korkuyorum. Ağlamaktan gözyaşlarım bitti. Doğal yollardan bir evladım var. Ama yıllardır sebebsiz inferniliteyle 2. Olmayınca bu yolu denemiştik. Çok üzgünüm. Hep tutmama ihtimalini düşünmüştüm ama böylesi çok acıymış, 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum 😔

Öncelikle sakin olun lütfen, şu an size en son lazım olan şey üzülüp ağlamanız.

9. haftaya kadar kalp atışı için bekleniyor diye biliyorum. Doktorunuzun yönergeleriyle hareket edersiniz, ben sizden ve bebişten yanayım. İnşallah pıtı pıtı duyarsınız tez vakitte.

Allah razı olsun desteğiniz için. Umarım sakin kalabilirim . Bir de aklıma takılan bir konu var acaba geç tutunmuş ve gelişimi geriden geliyor olabilir mi? Tüp bebekte böyle bir olasılık var mı acaba?

Arkadaşlar tüp bebek ilk denememdi 6+5 de kalp atışını duyamadık dr 3 gün sonra yine çagırdı. Kese çevresinde kanama var vucüt düşürmek istiyor olabilir dedi. Ama ilaçları birakmadık 3 güne belli olacak herşey. Böyle bir durum yaşayan var mı , vajinal muyanede bundan sonra duyulabilir mi kalp atışı? kalp atışını duyamazsak kürtaj mı olmam gerekecek yada düşmesini mi bekliyor dr lar. Çok korkuyorum. Ağlamaktan gözyaşlarım bitti. Doğal yollardan bir evladım var. Ama yıllardır sebebsiz inferniliteyle 2. Olmayınca bu yolu denemiştik. Çok üzgünüm. Hep tutmama ihtimalini düşünmüştüm ama böylesi çok acıymış, 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum 😔
Ben varım canım 😔 5+5 te boş kese gördük 1 hafta sonra hafif ateşim ve berbat bir sırt ağrım başladı doktorum covid olabilecegimden suphelendigi için kalp atışı randevumu iptal etti. Başka bir doktora gittiğimde bebek yok kesede dedi eşi varmış sadece kürtaj dedi 6. Haftamın sonlarıydı. Bende başka bir doktora daha gittim sağolsun çok ilgilendi ve biraz daha bekleyelim dedi 8+3 te kürtajim oldu. Sanırım kullandığım ilaçlardan dolayı düşüremedim. Çok iyi anlıyorum seni 3. Tedavimde tutmuştu benimde nasip değilmiş..

Ben varım canım 😔 5+5 te boş kese gördük 1 hafta sonra hafif ateşim ve berbat bir sırt ağrım başladı doktorum covid olabilecegimden suphelendigi için kalp atışı randevumu iptal etti. Başka bir doktora gittiğimde bebek yok kesede dedi eşi varmış sadece kürtaj dedi 6. Haftamın sonlarıydı. Bende başka bir doktora daha gittim sağolsun çok ilgilendi ve biraz daha bekleyelim dedi 8+3 te kürtajim oldu. Sanırım kullandığım ilaçlardan dolayı düşüremedim. Çok iyi anlıyorum seni 3. Tedavimde tutmuştu benimde nasip değilmiş..
Çok üzüldüm Allah sabır versin. Çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş tüp bebek. Birde covid... çok korkuyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin Sağlıkla bebelerimize kavuşsak....

Çok üzüldüm Allah sabır versin. Çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş tüp bebek. Birde covid... çok korkuyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin Sağlıkla bebelerimize kavuşsak....
Amiiin canim rabbim hepimize sabır versin bu yolda 🤲 en önemlisi o gerçekten de tuttuktan sonra bir de sağlıklı olması inşallah sizin için de hayırlısı olur yine denersiniz benim 4. denemem olacak yakında pes etmek yok . inşallah sizinde yavrunuza bir kardeş gelir 🥰

Geçmiş olsun, üzüntünüzü anlıyorum.Çünkü aynı şeyi yaşadım.5 kere tüp bebek denedim, tutmayan, kimyasal olan denemelerim oldu.5. tuttu diye sevinirken, boş gebelikmiş. Duyulmadı kalp atışı ve galiba 8. Haftada kürtaj oldum. Üzücü çünkü daha önce anneliği hiç tatmadım ve yaşım epey var. O yüzden var olan evladınıza sıkıca sarılın. Yeniden denersiniz.

3 gün sonra netleşir yoksa düşmesini beklemez kürtaj olursun canım Rabbim güzel haberlerini duyursun zordur 2 kez kürtaj oldum kürtaj kolay psikolojisi berbat

İLK GEBELİĞİMDE KANAMAM ALANI VAR DÜŞEBİLİR DEDİ,8 HAFTADA DÜŞTÜ,ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN

İLK GEBELİĞİMDE KANAMAM ALANI VAR DÜŞEBİLİR DEDİ,8 HAFTADA DÜŞTÜ,ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
Çok üzüldüm. Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın. Bende 7+1 Kalp atışını az da olsa duydu dr um. Bu bile umut oldu. Ama kanama alanı devam ediyor dedi ve tüp bebek olmasına rağmen 5buçuk haftalık gibi gelişimi , geriden geliyor dedi. Perşembe günü yine kontrolüm var ,umarım toparlayabilmiş haftasına ulaşmıştır. Allahtan hayırlısını diliyorum. Sağlıkla kucağıma alabileyim. Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar. Tüp bebekte geriden gelen bebek toparlayabilir mi? Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Perşembeyi iple çekiyorum.

Allahım sağsağlim kucagına versin canım, 3.düşüğümü yaptım 15 ğün önce çok acı bir durum.

Merhaba, herkese sabır diliyorum. Ben de 10. Haftamdayım ve bugün doktora gittiğimizde doktorum kalbi durmuş dedi. Bikaç gün sonrasına kürtaj randevusu verdi. Bugün ağlamaktan içim çıktı. Bir sonraki denememizde Sağlıkla olur inşallah 🙏🏼 kalp atışını ve büyüdüğünü görüp, sonrasında kaybetmek çok acıymış 😔

Perşembe günü kontrolümde 8+1 de kalp atışı ve gelişim olmadığı için kürtaj oldum. Böylelikle ilk tüp bebek denemem hüsranla sonuclandi. Psikolojim hiç kalmadı 3-4 gün geçmesine rağmen toparlayamıyorum kendimi. Hiç tutmasa nasip degilmiş derdim ama tutup da kaybetmek çok daha acıymış... Allah inşaallah isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin. Çok zor....

Kızlar benimde 6+5 günlükkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok zor bir durum yaşayanlara Allah sabır versin diyorum🤲🏻 Umarım kucağınız dolar Sabırla beklemekten başka çaremiz yok..

merhaba kızlar, bende ilk denememde pozitifi görüp, kese randevumda tek embriyo transferimin tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim ve kalp atışlarını dinledim. Bir sonraki kontrolümde kan alışverişi yapamadıklarını ve tıbbi tahliye olması gerektiğini öğrenip gebeliğimi sonlandırdım :( Yalnız değiliz, denemekten başka çaremiz yok...

canım ben yaşamadım ama kardeşim yaşadı. İkizlere hamile birisi sağlıklı görünüyor diğerinin etrafında kan pıhtısı vardı ve kalp atışını duyamadılar. Doktor dediki bu kendiliğinden yokolacak almaya gerek yok diğeri sağlıklı. Biz dedik belki geç döllenmiştir belki kalbi atar diye bekledik ve on gün sonra çağırdılar baktık kalbi atıyo ve çok sağlıklıydı. Demem o ki umudunuzu asla yitirmeyin bekleyin belki doktor hesaplayamamıştır kaç haftalık olduğunu bekleyin doktorlar da yanılır.

Perşembe günü kontrolümde 8+1 de kalp atışı ve gelişim olmadığı için kürtaj oldum. Böylelikle ilk tüp bebek denemem hüsranla sonuclandi. Psikolojim hiç kalmadı 3-4 gün geçmesine rağmen toparlayamıyorum kendimi. Hiç tutmasa nasip degilmiş derdim ama tutup da kaybetmek çok daha acıymış... Allah inşaallah isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin. Çok zor....
yeni okuyorum nasip değilmiş demekki hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok. Allahım tez zamanda sağlıklısını hayırlısını versin kucağımız boş kalmasın inşallah

merhaba kızlar, bende ilk denememde pozitifi görüp, kese randevumda tek embriyo transferimin tek yumurta ikizi olduğunu öğrendim ve kalp atışlarını dinledim. Bir sonraki kontrolümde kan alışverişi yapamadıklarını ve tıbbi tahliye olması gerektiğini öğrenip gebeliğimi sonlandırdım :KK43: Yalnız değiliz, denemekten başka çaremiz yok...
Hiç sperm donasyonı düşünüyor musunuz?

Back