• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalp atışı yok başından böyle birşey geçenler yadım lütfen

ysmndogu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
61
28
3
41
iki hafta önce keseyi görmeye gittim 5 +1 günlük dedi doktor
dün gittim kalp atışına yine 5+1 günlük bebeğin gelişmemiş normal gebelik değil dedi doktor.
bugün alttan ultrasona girdim 6+3 günlük dedi ama kan dolaşımı ve kalp atışı yok
100 de 100 ölü bebek dedi almamız gerekiyor dedi
bende 1 hafta bekleyelim. dedim boşuna beklersin dedi doktor 99 demiyorum 100 de 100 diyorum dedi
başından böyle birşey geçenler varmı yardımcı olun lütfen

Canım ben kalp atışını duymak için 8 haftaya kadar bekleyeceğimizi söyledi drum. 6.3 de zaten zararlı dinlemek. Sen başka dr a git.
Bana da 5 haftalıkken gelişmemiş olabilir dedi ama bebek gayet sağlıklıydı.
Düzgün bir dr zaten bebeğe zarar vermemek için 8 haftaya kadar bekler. Daha çok ufak alttan ultrasonla baktığında anlar evet ama başka dra gitmeni tavsiye ederim tek drla kalma.

kalp atisi 5 veya 6 haftalikken basliyor 10.haftada daha iyi duyulur .
ama doktor kan dolasimi yok demis umarim bebegin seninledir

Zaten aradan 1 hafta geçmiş 6+1 olmuş. Ben çok duydum böyle durumlar kalp durdu diyip başka dra gittiğinde sorunu yok diyen dr.
Herhangi bir ağrın veya akıntın var mı?
Tabi ki haklı olabilir elbette ama beklemekte fayda var eğer durum öyleyse zaten kendini belli edip kanamaların olmaya başlar.

Canım ben kalp atışını duymak için 8 haftaya kadar bekleyeceğimizi söyledi drum. 6.3 de zaten zararlı dinlemek. Sen başka dr a git.
Bana da 5 haftalıkken gelişmemiş olabilir dedi ama bebek gayet sağlıklıydı.
Düzgün bir dr zaten bebeğe zarar vermemek için 8 haftaya kadar bekler. Daha çok ufak alttan ultrasonla baktığında anlar evet ama başka dra gitmeni tavsiye ederim tek drla kalma.

1 hafta bekleyip başka doktora gideceğim şimdi başka doktora gitsem yine aynı şeyleri söyleyecek belki
1 hafta da değişir durum diye düşünüyorum
bu gittiğim doktorda çok iyi ilk çocuğumda da buna gitmiştim son teknoloji cihazlar bunlar 5+5 haftada gümbür gümbür duyuyorum dedi çok emin konuştu ama bir umut işte benimki

1 hafta bekleyip başka doktora gideceğim şimdi başka doktora gitsem yine aynı şeyleri söyleyecek belki
1 hafta da değişir durum diye düşünüyorum
bu gittiğim doktorda çok iyi ilk çocuğumda da buna gitmiştim son teknoloji cihazlar bunlar 5+5 haftada gümbür gümbür duyuyorum dedi çok emin konuştu ama bir umut işte benimki

Evet duyuyor hatta ekranda belli olur. Ama ne olur ne olmaz beklemekte fayda var.

Zaten aradan 1 hafta geçmiş 6+1 olmuş. Ben çok duydum böyle durumlar kalp durdu diyip başka dra gittiğinde sorunu yok diyen dr.
Herhangi bir ağrın veya akıntın var mı?
Tabi ki haklı olabilir elbette ama beklemekte fayda var eğer durum öyleyse zaten kendini belli edip kanamaların olmaya başlar.
ağrım yok kanamada yok gayet iyiyim
inş sorun yok diyen bir drla karşılaşırım oğluma kardeş gelecek diye çok alıştırmıştım kendimi çok üzüldüm

ağrım yok kanamada yok gayet iyiyim
inş sorun yok diyen bir drla karşılaşırım oğluma kardeş gelecek diye çok alıştırmıştım kendimi çok üzüldüm
O tuhaf işte. Kasık ağrısı olur en azından hafif de olsa kanama olur. İnşallah karşılarışsın :(

O tuhaf işte. Kasık ağrısı olur en azından hafif de olsa kanama olur. İnşallah karşılarışsın :KK43:
kasık ağrısı kanama falan yok
aksine karnım büyüyor kilo da alıyorum
bebeğim ölüyse karnım neden büyüsün
kafamda cevapsız birsürü soru???

kasık ağrısı kanama falan yok
aksine karnım büyüyor kilo da alıyorum
bebeğim ölüyse karnım neden büyüsün
kafamda cevapsız birsürü soru???

Karnım benim hala büyümedi ya :) ben 4.buçuk aya girdim hala dümdüz karnım. Ama tabi karın içi genişliği ile alakalı. Çok yemek yiyorsan şişlik olur. Hayırlısı olur inşallah dediği gibi değildir sen kendini iyi hissediyorsun belki de gerçekten yoktur birşey. Bana dediğim gibi bebeğinin gelişimi durmuş olabilir dedi ben oralı bile olmayıp 1 hafta sonra dra gittiğimde 7 haftalık olmuştu. O zaman da kalp atışı var ama haftaya dinleyelim çok küçük zarar görür demişti. Yanılabiliyorlar anlayacağın.

Karnım benim hala büyümedi ya :) ben 4.buçuk aya girdim hala dümdüz karnım. Ama tabi karın içi genişliği ile alakalı. Çok yemek yiyorsan şişlik olur. Hayırlısı olur inşallah dediği gibi değildir sen kendini iyi hissediyorsun belki de gerçekten yoktur birşey. Bana dediğim gibi bebeğinin gelişimi durmuş olabilir dedi ben oralı bile olmayıp 1 hafta sonra dra gittiğimde 7 haftalık olmuştu. O zaman da kalp atışı var ama haftaya dinleyelim çok küçük zarar görür demişti. Yanılabiliyorlar anlayacağın.
bana da aynı bebeğin gelişmemiş sağlıklı bir gebelik değil dedi
inş yanılıyordur
1 hafta sonra kalp atışı olmazsa aldıracağım mecburen

bana da aynı bebeğin gelişmemiş sağlıklı bir gebelik değil dedi
inş yanılıyordur
1 hafta sonra kalp atışı olmazsa aldıracağım mecburen

Hayırlısı olsun inşallah. Üzme kendini sağlıklı bir gebelik ise her şekilde tutunur. Ama sağlıksız ise düşüyor.

ben 22. haftadayım hala karın marın yok. sanırım doğurana kadar hamile gibi gözükmeyeceğim :)

konu sahibi arkadaş. bekle bence 1 hafta daha. 1 hafta sonra tekrar git. şimdi beklemezsen ve aldırırsan hep aklında soru işareti kalacak. neticede ekse göründüyse yerindeyse dış gebelik riskin vs yok demektir. sorun yaratmaz sana.

ben 22. haftadayım hala karın marın yok. sanırım doğurana kadar hamile gibi gözükmeyeceğim :)

konu sahibi arkadaş. bekle bence 1 hafta daha. 1 hafta sonra tekrar git. şimdi beklemezsen ve aldırırsan hep aklında soru işareti kalacak. neticede ekse göründüyse yerindeyse dış gebelik riskin vs yok demektir. sorun yaratmaz sana.

:) güzel birşey bence kıyafet derdi yok hala :))

bekleyeceğim 1 hafta ama işte sabah çıktım doktordan
sağa sola bakıyorum tutunacak 1 dal bulmak için kendimi işe veremiyorum
kese var bebekte var kan dolaşımı ve kalp atışı yok

bekleyeceğim 1 hafta ama işte sabah çıktım doktordan
sağa sola bakıyorum tutunacak 1 dal bulmak için kendimi işe veremiyorum
kese var bebekte var kan dolaşımı ve kalp atışı yok
inşallah duyarsın haftaya kalp atışını :) benim doktorum 6. haftada kalp atışı kontrolünü yapmadan şimdi duyamazsak sakın telaş yapma 10. haftada kalp atışı duyduğum bile oldu benim demişti. sende içini ferah tut :)

Back