Amin inşallah canım vallaha 3 Dr gittim 3 ü de farklı farklı şeyler dedi o yüzden artık herşeyi Allah’a bıraktım rabbimde hayırlısını sağlısını kolay olanı versinKonuyla ilgili bir bilgim yok ama başlığınız yukarda görünsün diye yazıyorum, İnşallah geçte olsa duyarsınız 8.haftaya kadar zamanı var diyorlardı
Amin canım saol Allah razı olsun hepinizde allahım dualarınızı geri çevirmesin inşallah rabbim istiyen herkese sağlıklı bi şekil hayırlısıyla kolaylıkla versinKonuyla ilgili bilgim yok ama Allah yar ve yardımcınız olsun
Rabbim yüzünüze baksın inşallah dilerim bir mucize olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar ben 9 haftalık gebelik yaşıyorum 3.gün embriyosu ama 8 haftada kalp atışı duyamadım beta değerime baktı yükseliyor ama Dr beklediği kadar değil o yüzden kürtaj olcan dedi başka Dr gittim onlarda bekleyelim bu haftasına göre küçük dediler geriden geliyor olabilir dediler bu tarz şeyler yaşayıp sağlıklı doğum yapan oldu mu veya yaşayanlar tecrübelerini anlatabilirmi
Merhaba canım bende senin gibiydim betam az az artıyordu kürtaj oldumAmin inşallah canım vallaha 3 Dr gittim 3 ü de farklı farklı şeyler dedi o yüzden artık herşeyi Allah’a bıraktım rabbimde hayırlısını sağlısını kolay olanı versin
Keseniz kaç mm acabaKızlar ben 9 haftalık gebelik yaşıyorum 3.gün embriyosu ama 8 haftada kalp atışı duyamadım beta değerime baktı yükseliyor ama Dr beklediği kadar değil o yüzden kürtaj olcan dedi başka Dr gittim onlarda bekleyelim bu haftasına göre küçük dediler geriden geliyor olabilir dediler bu tarz şeyler yaşayıp sağlıklı doğum yapan oldu mu veya yaşayanlar tecrübelerini anlatabilirmi
amin inşallah canım Allah’dan umut kesilmez o mucizeyi yaşayacağımız varsa yaşayacağızRabbim yüzünüze baksın inşallah dilerim bir mucize olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Bilmiyorum ki normalde özele gidiyordum devlete geçtim onunla ilgili hiçbir bilgim yokKeseniz kaç mm acaba
Geçmiş olsun canım rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla sağlıkla versin herkeseAynı şeyleri bende yaşadım maalesef 9.haftada kalp atışı görülmediği ve gelişim geriden geldiği için sonlandı düşük yaptım
Geçmiş olsun canım aynen hayırlısı olsun rabbim istiyen herkesin kucağına almayı nasip etsinSizi üzmek istemem ama tüp bebekte geriden gelme olmuyor aynısını yasamıs biri olarak kürtaj oldum bende neyazıkki.
Sagol canım aminn inşallahGeçmiş olsun canım aynen hayırlısı olsun rabbim istiyen herkesin kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?