- 8 Kasım 2024
- 152
- 85
- 13
- 23
- Konu Sahibi mucizelerbenibulsun
5 haftalık kese gözüktü henüz kalp atışı için doktorum erken dedi sizler ne zaman duydunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Keseyi Beta HCG kaç iken gördünüz?5 haftalık kese gözüktü henüz kalp atışı için doktorum erken dedi sizler ne zaman duydunuz
Beta hcg 3000 uzerine ciktiginda kese gorunur.Merhaba. Keseyi Beta HCG kaç iken gördünüz?
Çarşamba günü 649 çıkmıştı. O zaman düzenli bir artış olursa bu Salı-Çarşamba görünür galiba. Değil mi?Beta hcg 3000 uzerine ciktiginda kese gorunur.
2 gune 1 minimum yuzde 60 artmali yani cuma gunu 1050 gibi birsey olmustur, pazar gunu 2 binlere yaklasir, sali carsamba 3000 ustune cikar gibi, cumaya mutlaka gorursunuz, zaten bu hafta bayram, siz bayram sonrasi ptesi muayeneye gitseniz keseyi gorursunuz.Çarşamba günü 649 çıkmıştı. O zaman düzenli bir artış olursa bu Salı-Çarşamba görünür galiba. Değil mi?
26,50,649 olarak ilerledi. Son adet tarihim 18 Şubat.2 gune 1 minimum yuzde 60 artmali yani cuma gunu 1050 gibi birsey olmustur, pazar gunu 2 binlere yaklasir, sali carsamba 3000 ustune cikar gibi, cumaya mutlaka gorursunuz, zaten bu hafta bayram, siz bayram sonrasi ptesi muayeneye gitseniz keseyi gorursunuz.
Sat'iniz nedir?
Tamam bayram sonrasi gorursunuz mutlaka26,50,649 olarak ilerledi. Son adet tarihim 18 Şubat.
Çok teşekkür ederimTamam bayram sonrasi gorursunuz mutlaka
Adetim 5 gün geçikmişti çarşamba günü idi beta 5317 çıktıMerhaba. Keseyi Beta HCG kaç iken gördünüz?
Yaa benim de 17 Şubat dı26,50,649 olarak ilerledi. Son adet tarihim 18 Şubat.
7. Haftada duyulur çok yüksek ihtimalle. Ben 6+1’de
Ya inşallah duyarım siz kaç haftalıksınız7. Haftada duyulur çok yüksek ihtimalle. Ben 6+1’de duymuştum..
Benim 10 gün gecikti. Çarşamba günü 7. günüydü. 649 çıktı.Adetim 5 gün geçikmişti çarşamba günü idi beta 5317 çıktı
Benim duyamamam normal o zaman ayy bayramın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorumBen 6+3 te alttan muayenede duydum kalp atışını
Değerin bence gayet iyi benimkisi baya yüksek ya aklımda ikiz geçiyor normal mi yoksa anarmal mi bilemedimBenim 10 gün gecikti. Çarşamba günü 7. günüydü. 649 çıktı.
8 haftada gitseniz duyarsınız5 haftalık kese gözüktü henüz kalp atışı için doktorum erken dedi sizler ne zaman duydunuz