Kalp atışı kaçıncı haftada

aylul0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
24
13
3
26
Kızlar 5+3te doktor kontrolüm olacak. Siz miniğinizin kalp atışını ne zaman gördünüz ve duydunuz? Sanırım kalp atışını duyamasak da görebiliyormuşuz daha erken bir zamanda.

Kızlar 5+3te doktor kontrolüm olacak. Siz miniğinizin kalp atışını ne zaman gördünüz ve duydunuz? Sanırım kalp atışını duyamasak da görebiliyormuşuz daha erken bir zamanda.
Canım öncelikle hayırlı olsun Ben kızımda doktora gitmek için 6.haftayı bekledim ama kandan beta baktırmıştım kendim özel olarak dışardan. 6.haftada gittiğimizde keseyi gördük ama kalp atışı için "1 hafta bekleyelim küçük olduğundan duyulmayabilir. Duyulmazsa canınız sıkılmasın" demişti doktorum. 7.haftamızda da kalp atışını duyduk

Canm değişiyor döllenmeye göre kimi 6. Haftda kimi 8. Haftada

Benimki geç döllenme 6+5 te kalp atışlarını gördük çok şükür
Merhaba inşallah görürsünüz yazımı Ben de geç döllenmeyim de o yüzden umut ettim size sormak istedim, 6+5de gördük yazmışsınız, duymasanız da ultrasonda kalp atışı daha erken görülüyormuş siz duymadan mı gördünüz? Bir de karından mı alttan mıydı muayene? İnşallah görürsünüz mesajımı

Bende 6.haftada karından gördüm kalp atisini fakat kucuk oldugu icin 7.haftada dinleyebildik

Merhaba ben adetin 62. günü doktora gittim keseyi gördük doktor tahmini 4-5 haftalık demişti. 12 gün sonraya randevu bulduk gittiğimizde 6+5 dedi kalp atışını gösterdi dinlemedi. Karından muayene etti. Şu an 19. haftadayız Allahım sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tekrar sormak istediğiniz olursa seve seve cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…