E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 578 146 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi eceunsal #1 Kızlar bunla ilgili bi konu açmıştım ama yeterli cevaplar gelmemişti şuan 6+2 deyin kalp atışını için ne Zaman gitmeliyim sizce doktora?
Kızlar bunla ilgili bi konu açmıştım ama yeterli cevaplar gelmemişti şuan 6+2 deyin kalp atışını için ne Zaman gitmeliyim sizce doktora?
Maviesra Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2021 5.961 5.612 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi eceunsal #2 eceunsal .!.: Kızlar bunla ilgili bi konu açmıştım ama yeterli cevaplar gelmemişti şuan 6+2 deyin kalp atışını için ne Zaman gitmeliyim sizce doktora? Genişletmek için tıkla... Gitseniz suandada duyulabilir duymazsanız korkmayın geç duyanlarda oluyomus hayırlı olsun
eceunsal .!.: Kızlar bunla ilgili bi konu açmıştım ama yeterli cevaplar gelmemişti şuan 6+2 deyin kalp atışını için ne Zaman gitmeliyim sizce doktora? Genişletmek için tıkla... Gitseniz suandada duyulabilir duymazsanız korkmayın geç duyanlarda oluyomus hayırlı olsun
S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.029 209 23 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi eceunsal #3 eceunsal .!.: Kızlar bunla ilgili bi konu açmıştım ama yeterli cevaplar gelmemişti şuan 6+2 deyin kalp atışını için ne Zaman gitmeliyim sizce doktora? Genişletmek için tıkla... 7.hafta ve 8.de kesin duyulur diye biliyorum en erken 7+3 gibi gidebilirsiniz bence daha netleşir
eceunsal .!.: Kızlar bunla ilgili bi konu açmıştım ama yeterli cevaplar gelmemişti şuan 6+2 deyin kalp atışını için ne Zaman gitmeliyim sizce doktora? Genişletmek için tıkla... 7.hafta ve 8.de kesin duyulur diye biliyorum en erken 7+3 gibi gidebilirsiniz bence daha netleşir