Kalp atışı hakkında acilll

Sinem berra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2019
22
3
1
38
Merhaba arkadaşlar Pazartesi günü ilk defa kalp atışını gördüm bebeğimin Pazar günü tekrar görelim şöyle canlı canlı demişti drum ama maalesef göremedim ümitlendiren istemiyorum ama Çarşamba tekrar bakalım dedi böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba sonucu ne oldu ptesi bebeği ve kalp atışını görüp Pazar günü ikisini de göremedik saklanmış gibi bişey midir yoksa herşey bitmiş midir acaba fikirlerinizle ihtiyacım var

Çok kişinin başına gelebilecek birşey değil. İlkinde gördüğünden ne kadar emindi acaba doktor daha küçükse bebek gördüğünü zannetmiş olabilir sizede dinletmiş mıydı. Bu da önemli bir ayrıntı. Eğer öylesine kalp atışı var dedi ise belki kendinden emin olamadığı için tekrar bakalım demiştir çünkü normalde ayan beyan çok net görmüş ve size de dinletmiş ise sonrakinde kalp atışının olmaması durumunda kalbi durmuş deyip kürtaj a yönlendirmesi gerekirdi. Ama tüm doktorlar bu şekilde y yaparken senin doktorun tekrar bakalım demesi emin olmadığı hissini veriyor ki inşallah da öyledir bu hafta daha güzel görürsünüz kalp atışını sabırla beklemekten başka çare yok

kaç haftalık hamilesiniz takviminiz 11 haftayı gösteriyor bu haftalara göre anlattığınız şey nasıl mümkün olabiliyor anlamadım haftanızı söylerseniz yorum yapabiliriz 6. haftalardaysanız hemen panik yapmayın bekleyin ya da ultrason cihazı iyi bir hastaneye gidin ama sakın panik yapıp strese girip bebeğinizi ve kendinizi üzmeyin

Aslında tek yumurta ikiziysen biri söndü diğeri sonradan gelişti şuan sata göre 10/6 ölçülere göre 8/6 gibi görünüyor ayrıca kalp atışını ekran da ben de gördüm ufaktı kalp vücudu kadardı neredeyse kalp atışı gördüğümüzden eminiz ama Pazar günü ikisi de görünmedi ben de anlamadım saklandı mı bilemiyorum hastane ve cihaz iyi medicalparka gidiyorum yarın tekrar beklemek istemesi biraz zaman tanımak ve emin olmak adındaydı aslında
Merak ettiğim her ikisinin de görünmemesinden dolayı acaba arkalarda falan kalıp ne bileyim hani saklanmış görünememiş olabilir mi

Bir önceki maka da yazdığım gibi sata göre 10/6 ultrasona göre 8/6 o da tek yumurta ikizi olup birinin sönüp diğerinin sonradan gelişmeye başlamasından kaynaklı fark dedi Dr merak ettiğim şey de ptesi her ikisini de ufakta olsa net olarak gördük ben de gördüm kalp atımını ama Pazar günü ikisi de görünmedi yani sonradan gelişmeye başladığı için bebek biraz küçük hani saklanmış görülememiş olabilir mi

Merhaba tekrar bgn kontrolde çok hafif kalp atışını gördük bebeği büyümüş 1 cm olmuş kalp atışı ritmik fakat hafif Pazar günü kontrol teşekkür ederim desteğiniz için

Desteğiniz için teşekkür ederim bgn kalp atışını gördük ritmik ama hafif atmışlardı Pazar günü kontrol bebiş 1 cm olmuş bu 3. Hamileliğim ama bu yaşadıklarım çok garip olduğu için tedirgin olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…