Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?????Kimse yok mu![]()
Beta düşer sağlıksız gebelikse kanamada olur muhtemelen geç döllenme olmuş sizin ikinci ayda ancak kalp atışı duyuluyor bildiğim kadarıylaKızlar merhaba,
Geç döllenmeden yaşıyorum. Doktor kalp atışı alamadı. Kalp atışı olmayan gebelikte beta hcg artmaya devam eder mi ??
Normalde adetim de yumurtlama günlerim de asla şaşmaz. Ama romatizma hastası olduğum için o ay kortizon ve ağrı kesici içtim. Bu sebep ile yumurtlama günüm değişmiştir diye düşündük. Bu sebep ile bilmiyorum.Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Biraz daha zaman var bence 8. Haftada duyanlar var. Muayeneniz vajinal mi yapıldı karından mı?Sat göre 7+5 de duyulmadı ama ben adetimden 11 gün sonra öğrendim hamile olduğumu
Vajinal yapıldı ama duyulmadıBiraz daha zaman var bence 8. Haftada duyanlar var. Muayeneniz vajinal mi yapıldı karından mı?
Canım ne yaptın duydun muVajinal yapıldı ama duyulmadıinşallah duyulur dediğiniz gibi olur
Ben daha bekliyorum canım o Dr dan o Dr bakalım hepside bekleyelim diyor hakkımızda hayırlısı artıkBende kalp atışı için bekliyorum 6 haftalık hamileyim ne yaptınız acaba
Kaç haftalık canım acaba sağ Salim duyarız inşallahBen daha bekliyorum canım o Dr dan o Dr bakalım hepside bekleyelim diyor hakkımızda hayırlısı artık
9 haftalık normal hesaplamaya göre tüp bebek 3 gün embriyosu ama başka Dr bekleyelim diyor bu haftasına göre daha küçük gebelik diyorlarKaç haftalık canım acaba sağ Salim duyarız inşallah![]()
Canım hayırlısı ve sağlıklısıyla ikimizde duyarız inşallah canım kontrole gittin mi acaba9 haftalık normal hesaplamaya göre tüp bebek 3 gün embriyosu ama başka Dr bekleyelim diyor bu haftasına göre daha küçük gebelik diyorlar
Kızlar merhaba,
Geç döllenmeden yaşıyorum. Doktor kalp atışı alamadı. Kalp atışı olmayan gebelikte beta hcg artmaya devam eder mi ??