Öncelikle lütfen her zaman olumlu düşünmeye çalış stres, üzüntü, sıkıntı bunlar senin ve bebeğin için iyi değil. Bende internetten baktığımda 5.haftadan itibaren kalp atışı duyulur diyordu doktora gittiğimde kalp atışını duyamadık herkesin aynı olmuyor. O yüzden internetteki her bilgiyi kesin net olarak kabul etme. Ben 7+2 de duydum kalp atışlarını, çok şükür şu an her şey yolunda. Eminim seninde öyle olacaktır. Bu yüzden hiç canını sıkma. Bebeklerimizi Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunMerhaba arkadaşlar
Bugun 5 hafta 6 günlük olduğunu öğrendim bebeğimin. Ama son adet tarihi başlangıcı 6 ekim sanırım geç dollenme oldu bu konuda doktor birsey demedi.
Karından baktı keseyi gördü kalp atışı için vajina ultrason yapayım dedi biraz karın yağ dokusu fazla olduğu için dedi , oradan bakınca henüz kalp atışı almadi bebeğin omurgası oluşmuş dedi , ben de okuduğum kadarıyla.once kalp oluşuyor diye okuduğum için korktum açıkçası doktoruma birsey demedim . Daha önceden kaybim var o yüzden çok korkuyorum. 10 gün sonra tekrar gel duyarız inşallah o zaman dedi . Bir sorun yoktur dimi , olsa söylerdi doktor herhalde büyük ihtimal, bu süre 5 haftalık 6 gün çok mu erken kalp atışı için. Ultrason görüntüleri de ekliyorum ilki karından, ikincisi vajinal olan görüntü. Cok mu abartıyorum sizce düşündükçe kasiklarim ağrıyor valla(
Merhaba hayırlı olsun kilonuz kaç ? Ben de hamilelik için çok kilo vermiştim ama tüp bebek olmadan olmayacağını düşünüyorduk artık bırakmıştık derken oldu ama kilom 85 felan açıkçası korkuyorumSizin kanamanız lekelenme şeklinde miydi? Bana oteldeki doktor aspirin ve progestan başlatmak istedi ben kullanmadım devletteki doktor iyiki de kullanmadin dedi biz kalp atışını duymadan ilac vermiyoruz ayrıca aspirin neden dedi , kilodan dolayı önerdi dedim ,hayir dedi alakasız dedi , biz takip edeceğiz gerekli görürsek veririz suan kullanılacak bi durum yok dedi
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun inşallah, sağ salim kucağımıza almak nasip olsunMerhaba hayırlı olsun kilonuz kaç ? Ben de hamilelik için çok kilo vermiştim ama tüp bebek olmadan olmayacağını düşünüyorduk artık bırakmıştık derken oldu ama kilom 85 felan açıkçası korkuyorum
Evet haklısınız, stres üzüntü yapınca hemen kasiklarim ağrıyor, sakin almaya çalışıyorum , ne güzel.maşallah sizin için çok sevindim Allah her daim iyi etsinÖncelikle lütfen her zaman olumlu düşünmeye çalış stres, üzüntü, sıkıntı bunlar senin ve bebeğin için iyi değil. Bende internetten baktığımda 5.haftadan itibaren kalp atışı duyulur diyordu doktora gittiğimde kalp atışını duyamadık herkesin aynı olmuyor. O yüzden internetteki her bilgiyi kesin net olarak kabul etme. Ben 7+2 de duydum kalp atışlarını, çok şükür şu an her şey yolunda. Eminim seninde öyle olacaktır. Bu yüzden hiç canını sıkma. Bebeklerimizi Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Merhaba kalp atisini duydunuz mu?Evet haklısınız, stres üzüntü yapınca hemen kasiklarim ağrıyor, sakin almaya çalışıyorum , ne güzel.maşallah sizin için çok sevindim Allah her daim iyi etsin6 aralıkta randevum insallah nasipse kalp atışını duyarız biz de . Her kontrole gittimde korkarak gidiyorum valla olumsuz birsey söylenecek diye , bu psikolojiden bi kurtulamadım (
Merhaba , o gün doktora gittiğimde asistan kalp atışı var bebeğin dedi, dinletmedi, duyabilir miyim dedim özel istek almıyoruz dedi . Zeynep kamile gidiyorum ve bu kadar duygusuz insanlar hiç görmedim hayatımda,Merhaba kalp atisini duydunuz mu?
Haklısın sürekli gebelerle olduklarından bıkkınlık mı geliyor nedir yani ama biz sürekli yaşamıyoruz ki bu hissi.Ama bazı doktorlar da dinlemek zararlı yoğun ses dalgası gönderiliyor diyorlar.Belki o dr da onlardandır.Merhaba , o gün doktora gittiğimde asistan kalp atışı var bebeğin dedi, dinletmedi, duyabilir miyim dedim özel istek almıyoruz dedi . Zeynep kamile gidiyorum ve bu kadar duygusuz insanlar hiç görmedim hayatımda,
Kalp atışı için erken stres yapmayınMerhaba arkadaşlar
Bugun 5 hafta 6 günlük olduğunu öğrendim bebeğimin. Ama son adet tarihi başlangıcı 6 ekim sanırım geç dollenme oldu bu konuda doktor birsey demedi.
Karından baktı keseyi gördü kalp atışı için vajina ultrason yapayım dedi biraz karın yağ dokusu fazla olduğu için dedi , oradan bakınca henüz kalp atışı almadi bebeğin omurgası oluşmuş dedi , ben de okuduğum kadarıyla.once kalp oluşuyor diye okuduğum için korktum açıkçası doktoruma birsey demedim . Daha önceden kaybim var o yüzden çok korkuyorum. 10 gün sonra tekrar gel duyarız inşallah o zaman dedi . Bir sorun yoktur dimi , olsa söylerdi doktor herhalde büyük ihtimal, bu süre 5 haftalık 6 gün çok mu erken kalp atışı için. Ultrason görüntüleri de ekliyorum ilki karından, ikincisi vajinal olan görüntü. Cok mu abartıyorum sizce düşündükçe kasiklarim ağrıyor valla(
Valla ben o bıkkınlık olayına katılmıyorum , gozlemledim ve cogu kisiye hic tabiri caizse insan gibi davranmiyorlar , hasta kayittan tutun asistana kadar hepsi asik suratli birine birsey soruyorsun cevap vermektrn acizler gectim insanin yuzune bile bakmiyorlar , doktoru da hala goremedim her gidisimde farkli asistan var ve herkese derdimi bastan anlatiyorum kayit almiyorlar mi anlamadim onu daHaklısın sürekli gebelerle olduklarından bıkkınlık mı geliyor nedir yani ama biz sürekli yaşamıyoruz ki bu hissi.Ama bazı doktorlar da dinlemek zararlı yoğun ses dalgası gönderiliyor diyorlar.Belki o dr da onlardandır.
6 aralıkta randevum vardi gittim asistan baktı ultrasonda kalp atışı var dedi bebeğin, dinleyebilir miyim dedim özel istek almıyoruz dedi , şaştım kaldım, allahtan varmış öyle dediKalp atışı için erken stres yapmayın6+6da duymuştum.
Ne kadar gıcık ya. Özel istek almıyoruz derken sanırsın sırtında taş taşıyacak ,ne var yani bir tuşa basacaksın,sesini dinleyecekler. Sinir oluyorum şöyle anlayışsız insanlara… Hastanenizi değiştirin isterseniz, şimdiden böyle sinir bozucu davranıyorlarsa ilerleyen zamanlarda canınızı sıkabilirler6 aralıkta randevum vardi gittim asistan baktı ultrasonda kalp atışı var dedi bebeğin, dinleyebilir miyim dedim özel istek almıyoruz dedi , şaştım kaldım, allahtan varmış öyle dedi
Valla maddi yönden dolayı zeynep kamile gidiyorum ve daha öncede bir erken doğum hikayem var kaybım var o yüzden hassasım ,galiba sonunda ben çok fena patlayacagim onlara kendimi zor tutuyorum :) mecburiyetten .Ne kadar gıcık ya. Özel istek almıyoruz derken sanırsın sırtında taş taşıyacak ,ne var yani bir tuşa basacaksın,sesini dinleyecekler. Sinir oluyorum şöyle anlayışsız insanlara… Hastanenizi değiştirin isterseniz, şimdiden böyle sinir bozucu davranıyorlarsa ilerleyen zamanlarda canınızı sıkabilirler
Evet tabiki orası ile var diyorsa vardır tabiki Allah a şükür. Sağolun Allah razı olsunDoktor kalp atışını gördüyse kafanıza takmayın.
Var diyorsa vardır.
Sakin olup kendinizi yormayın.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Canım sonucun ne oldu benimde aynı şekilde duyulmadı 10 gün sonra çağırdı duyabildinizmiMerhaba arkadaşlar
Evet 10 gün sonra gittiğimde kalp atışı olduğunu söyledi asistan ama dinlemedi, ben de bir kaç gün sonra özel hastaneye gittim orada da var olduğunu söyleyip dinlettiler çok şükür, sizin kaç haftalık bebeginizCanım sonucun ne oldu benimde aynı şekilde duyulmadı 10 gün sonra çağırdı duyabildinizmi
Benimde tam 6 haftalık bugün Çarşamba günü gidicez inşallah duyarız biz deEvet 10 gün sonra gittiğimde kalp atışı olduğunu söyledi asistan ama dinlemedi, ben de bir kaç gün sonra özel hastaneye gittim orada da var olduğunu söyleyip dinlettiler çok şükür, sizin kaç haftalık bebeginiz
Kaç haftalıkken duyabildiniz acaba ben de aynı durumdayımEvet 10 gün sonra gittiğimde kalp atışı olduğunu söyledi asistan ama dinlemedi, ben de bir kaç gün sonra özel hastaneye gittim orada da var olduğunu söyleyip dinlettiler çok şükür, sizin kaç haftalık bebeginiz
Bende aynı sizin gibiydim 7+6 da duydular kalp atışını kalbinizi ferah tutun ben gittiğimde 6 haftalık olmama rağmen yoktu
Duymuş muydunuz kalp atışını ? Ben 6+2 deyim kalp atışı duyulmadı haftaya gel olmazsa kürtaj dediMerhabalar bende bugün gittim 6 haftalık dedi ve kalp sesi yoktu 4 gün sonra gel dedi û haftalık duyulursa sırun yok erken konuşmak istemiyorum dedi ve ben şuan çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?