• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atisi duyulmadi:((

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhaba arkadaşlar
Bugun 5 hafta 6 günlük olduğunu öğrendim bebeğimin. Ama son adet tarihi başlangıcı 6 ekim sanırım geç dollenme oldu bu konuda doktor birsey demedi.
Karından baktı keseyi gördü kalp atışı için vajina ultrason yapayım dedi biraz karın yağ dokusu fazla olduğu için dedi , oradan bakınca henüz kalp atışı almadi bebeğin omurgası oluşmuş dedi , ben de okuduğum kadarıyla.once kalp oluşuyor diye okuduğum için korktum açıkçası doktoruma birsey demedim . Daha önceden kaybim var o yüzden çok korkuyorum. 10 gün sonra tekrar gel duyarız inşallah o zaman dedi . Bir sorun yoktur dimi , olsa söylerdi doktor herhalde büyük ihtimal, bu süre 5 haftalık 6 gün çok mu erken kalp atışı için. Ultrason görüntüleri de ekliyorum ilki karından, ikincisi vajinal olan görüntü. Cok mu abartıyorum sizce düşündükçe kasiklarim ağrıyor valla :((

Eklentiler

• 20221125_102341.jpg
    20221125_102341.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 306
  • 20221125_102409.jpg
    20221125_102409.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 269
Merhaba arkadaşlar
Bugun 5 hafta 6 günlük olduğunu öğrendim bebeğimin. Ama son adet tarihi başlangıcı 6 ekim sanırım geç dollenme oldu bu konuda doktor birsey demedi.
Karından baktı keseyi gördü kalp atışı için vajina ultrason yapayım dedi biraz karın yağ dokusu fazla olduğu için dedi , oradan bakınca henüz kalp atışı almadi bebeğin omurgası oluşmuş dedi , ben de okuduğum kadarıyla.once kalp oluşuyor diye okuduğum için korktum açıkçası doktoruma birsey demedim . Daha önceden kaybim var o yüzden çok korkuyorum. 10 gün sonra tekrar gel duyarız inşallah o zaman dedi . Bir sorun yoktur dimi , olsa söylerdi doktor herhalde büyük ihtimal, bu süre 5 haftalık 6 gün çok mu erken kalp atışı için. Ultrason görüntüleri de ekliyorum ilki karından, ikincisi vajinal olan görüntü. Cok mu abartıyorum sizce düşündükçe kasiklarim ağrıyor valla :KK43:(
Bence daha cok erken ben 6+6 da kalp atısını duydum bebeğin biraz büyümesi lazımki kalp sesi duyulabilcek dereceye gelsin bence bosuna stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun inşaAllah

Merhaba arkadaşlar
Karından baktı keseyi gördü kalp atışı için vajina ultrason yapayım dedi biraz karın yağ dokusu fazla olduğu için dedi , oradan bakınca henüz kalp atışı almadi bebeğin omurgası oluşmuş dedi , ben de okuduğum kadarıyla.once kalp oluşuyor diye okuduğum için korktum açıkçası doktoruma birsey demedim . Daha önceden kaybim var o yüzden çok korkuyorum. 10 gün sonra tekrar gel duyarız inşallah o zaman dedi . Bir sorun yoktur dimi , olsa söylerdi doktor herhalde büyük ihtimal, bu süre 5 haftalık 6 gün çok mu erken kalp atışı için. Ultrason görüntüleri de ekliyorum ilki karından, ikincisi vajinal olan görüntü. Cok mu abartıyorum sizce düşündükçe kasiklarim ağrıyor valla :KK43:(
Çok erken hiç stres yapmayın boşu boşuna.
Ben 8. haftada duydum kalp atışlarını.
Hatta doktorlar garanti olsun diye 8. hafta çağırıyorlar.
Burada da bakarsanız genellikle 7. ve 8. hafta da duyuluyor.

Bence daha cok erken ben 6+6 da kalp atısını duydum bebeğin biraz büyümesi lazımki kalp sesi duyulabilcek dereceye gelsin bence bosuna stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun inşaAllah
Oylemi diyorsunuz inşallah ya o kadar korktum ki bana omurgasi oluşmuş dedi sadece , 6 aralıkta randevu alabildim o zaman inşallah duyulur vajinal olarak bakılırsa yine duyulur inşallah sizin karından mi basılmıştı sadece

Çok erken hiç stres yapmayın boşu boşuna.
Ben 8. haftada duydum kalp atışlarını.
Hatta doktorlar garanti olsun diye 8. hafta çağırıyorlar.
Burada da bakarsanız genellikle 7. ve 8. hafta da duyuluyor.
Rahatladım valla simdi teşekkür ederim demek 8. Haftaya kadar normal o zaman. Bir kaybım olduğu için tedirgin oldum her gün dua ediyorum vallahi, cok teşekkür ederim 6 aralığa randevu aldım inşallah ben de duyarım sagolun

Oylemi diyorsunuz inşallah ya o kadar korktum ki bana omurgasi oluşmuş dedi sadece , 6 aralıkta randevu alabildim o zaman inşallah duyulur vajinal olarak bakılırsa yine duyulur inşallah sizin karından mi basılmıştı sadece
Evet ama kilonuz varsa biraz alttan bakarlar normal yani ben baya zayıfım ama gözükmese bende alttan baktırırdım vajinaş daha net olıyor

Evet ama kilonuz varsa biraz alttan bakarlar normal yani ben baya zayıfım ama gözükmese bende alttan baktırırdım vajinaş daha net olıyor
Evet kilom var maselef , vajinal bakınca kanama olur diye korkuyordum . Doktorum kanama olsa dahi bu şekilde ultrasondan baktım diye olmaz dedi . Daha önceki gebeligim hep kanamalı geçirdiğim için korkuyorum

Merhaba arkadaşlar
5+6 da karından baktıgında bebeği göremedi hala keseyi görüyordu ki 10 gün öncesinde de karından keseyi görmüştük..

Vajinal ultrasondan baktıgında 5+6 da bebeği gördük..Sesinide çat pat alabıldık..Yanı bır ses dalgası gördük...Bende tekrar gel dediği güne kadar sabırsızlıkla beklıyorum acıkcası..Artık daha buyumus olsun ve herseyı rahatlıkla gorelım dıye...

Yani diyeceğim şu ki ; sıkıntı yapmayın kalp sesi için özellikle az daha büyümeleri lazım minnoşların :anneadayı: :KK200: :KK68:

5+6 da karından baktıgında bebeği göremedi hala keseyi görüyordu ki 10 gün öncesinde de karından keseyi görmüştük..

Vajinal ultrasondan baktıgında 5+6 da bebeği gördük..Sesinide çat pat alabıldık..Yanı bır ses dalgası gördük...Bende tekrar gel dediği güne kadar sabırsızlıkla beklıyorum acıkcası..Artık daha buyumus olsun ve herseyı rahatlıkla gorelım dıye...

Yani diyeceğim şu ki ; sıkıntı yapmayın kalp sesi için özellikle az daha büyümeleri lazım minnoşların :anneadayı::KK200: :KK68:
Evet ben de suan 5+6 dayim karından baktı keseyi gördü bebeği görmedi, vajinal bakınca hem kese hem bebek görüntü omurgasi oluşmuş dedi bana , okuduğum kadarıyla önce kalbi oluşuyor diye bildiğim için korktum malesef 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sanırım yine vajinal bakar . Allah herseyin hayırlısını versin inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı.

Evet kilom var maselef , vajinal bakınca kanama olur diye korkuyordum . Doktorum kanama olsa dahi bu şekilde ultrasondan baktım diye olmaz dedi . Daha önceki gebeligim hep kanamalı geçirdiğim için korkuyorum
Benim kanamam oluyodu canım dün gittiğim doktor alttan bakcam diye tutturdu baktı kanamam olmadı sen sıkma canını daha erken benim de 6+3 şu an kalp atışını gördük ama duyamadık doktor ben de dinletmek istemiyom zaten dedi 12 haftadan önce sorun olmadı sıkma canını herşey yolunda gidecek inşallah

Merhaba arkadaşlar
Bende aynı sizin gibiydim 7+6 da duydular kalp atışını kalbinizi ferah tutun ben gittiğimde 6 haftalık olmama rağmen yoktu

Benim kanamam oluyodu canım dün gittiğim doktor alttan bakcam diye tutturdu baktı kanamam olmadı sen sıkma canını daha erken benim de 6+3 şu an kalp atışını gördük ama duyamadık doktor ben de dinletmek istemiyom zaten dedi 12 haftadan önce sorun olmadı sıkma canını herşey yolunda gidecek inşallah
Insallah çok teşekkür ederim, umarım sorunsuz geçiririz ve sağ salim alırız kucağımıza 🤲🙏

Sizin kanamanız lekelenme şeklinde miydi? Bana oteldeki doktor aspirin ve progestan başlatmak istedi ben kullanmadım devletteki doktor iyiki de kullanmadin dedi biz kalp atışını duymadan ilac vermiyoruz ayrıca aspirin neden dedi , kilodan dolayı önerdi dedim ,hayir dedi alakasız dedi , biz takip edeceğiz gerekli görürsek veririz suan kullanılacak bi durum yok dedi

Bende aynı sizin gibiydim 7+6 da duydular kalp atışını kalbinizi ferah tutun ben gittiğimde 6 haftalık olmama rağmen yoktu
Insallah teşekkür ederim , 6 aralığa randevu aldım inşallah o zamana kadar 7. Haftada olacağım umarım bana da nasip olur sagolun

En erken 7.veya 8. haftalarda duyulur Allah ın izniyle bir sonraki muayenede duyarsınız

Arkadaşlar zaten yazmış, telaş etmeyin benim henüz bir tecrübem olmadı ama bilgim var ve 5.haftada bırakın kalp atışını bazen kese bile görünmüyor o yüzden merak etmeyin sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤗

Arkadaşlar zaten yazmış, telaş etmeyin benim henüz bir tecrübem olmadı ama bilgim var ve 5.haftada bırakın kalp atışını bazen kese bile görünmüyor o yüzden merak etmeyin sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤗
Sagolun evet Allah razı olsun yazılanlar sayesinde rahatladım valla , simdi 6 aralığı bekliyorum.buyuk hevesle ve dualarla ❤️🤲🙏💐

Sizin kanamanız lekelenme şeklinde miydi? Bana oteldeki doktor aspirin ve progestan başlatmak istedi ben kullanmadım devletteki doktor iyiki de kullanmadin dedi biz kalp atışını duymadan ilac vermiyoruz ayrıca aspirin neden dedi , kilodan dolayı önerdi dedim ,hayir dedi alakasız dedi , biz takip edeceğiz gerekli görürsek veririz suan kullanılacak bi durum yok dedi
Lekelenme şeklinde evet bazen artıyor biraz ama genelde sadece peceteye geliyo

Back