kalp atisi duyulmadi. kurtaj denildi ?

tugce123123123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
22
2
1
32
Cuma günü doktora gitmistik. Kalp atışını duyamadik.gec döllenme dedi bir hafta duselim sağlıklı dedi. Bugün için rahat etmedi tekrar gittim 2 doktor baktı biri kesinlikle kalp atışı yok ölü bebek yarın kürtaj alalım dedi biriside kalp atışı yok gelişimi olurmu bilmem dedi kese var embriyo var küçük vajinal muayene yaptırmak zorunda kaldım. Ordada duyulmadi. Birisi 8. Haftadasin diyo biri 4 5 haftalık diyo biri 6 diyo kafam çok karisik. Son adet tarihim 1 haziran hamileligimi öğrendiğim vakit 26 haziran.yokmu fikri olan yardımcı olabilen yokmu lutfen

Ilk doktorun dedigini dinle canim. 1 hafta daha bekle. Acele etme. Allah buyuktur . Insallah hayirlsiyla kalp atislarini duyarsin

Benimde ilk gebeliğimde yani kızımda doktor 6.haftada sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum 10 gün bi dinlen gel dedi.8.haftada ultrasonda şok oldu.Ben bugün kürtaja çağırmıştım aslında seni nasıl yaşadı can buldu demiştiBence bekleyin 2. Gebeliğimde ise 5.haftada çok sağlıklı 1 hafta sonra gel dedi bebeğim düştü Rabbim ol derse olur. bu dönemi dinlenerek ve olumlu düşünerek bol duayla geçirin.inşallah sağlıkla gelir meleğiniz.öyle zor buluyoruz ki onları

Bebeğin şuan 8 haftalık. Durum pek parlak görünmüyor malesef ama mümkünse bikaç gün daha bekle. Kimbilir belki bir mucize olur. Hakkında hayırlısı olsun.

doktor degistirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…