Kalp atışı duymak zararlı mı?

Lakimgril

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
177
68
29
Herkese merhaba umarım bu konuda Bilgisi olan Vardır 6+2 de bir doktora gittim kalp atışı çok az duyuldu 8. Haftada gel dedi 7. Haftada başka bir doktora gittim doktor arayışımdaydım 7+2 de tekrar dinlediler ama saniyelik açtı sadece zararlı deyip Bugün bir kaç rahatsızlıktan dolayı tekrar gittim ve kalp atışını dinletti istememe rağmen bir zararı olmaz Demi Bilgisi olan var mı

Az dinletiyor hepsi canım sonuçta ultrason dediğimiz şey oranın yansıması zaten ekrandan da görüyor o. Bi kaç saniyeden bşy olmaz ileride bol bol dinlersin zaten dert etme

Az dinletiyor hepsi canım sonuçta ultrason dediğimiz şey oranın yansıması zaten ekrandan da görüyor o. Bi kaç saniyeden bşy olmaz ileride bol bol dinlersin zaten dert etme
İnşallah bir sıkıntı olmaz yarın doktora da soracağım

6.haftadan beri her hafta doktorum dinletiyor eger zarar vericek olsa doktorum dinletmezdi

Kz bir sıkıntı olmaz.. burda herkes dinlio kalp atşnı.. hatta son ay sürekli dinleniyor hem sancı bakılıyor hem kalp atışo dinleniyor

[/QUOTE]
6.haftadan beri her hafta doktorum dinletiyor eger zarar vericek olsa doktorum dinletmezdi
Ne kadar az makine o kadar iyi .. Ama öyle hemen birsey olmuyor endişe etmeyin .
Kz bir sıkıntı olmaz.. burda herkes dinlio kalp atşnı.. hatta son ay sürekli dinleniyor hem sancı bakılıyor hem kalp atışo dinleniyor

Öyle bir doktor bulmuşum ki insanı gerçekten çok korkutuyor değiştirmeyi düşünüyorum zaten 12. Haftadan sonra bana dedi işte zararlı dinlemek bi daha dinletmem falan dedi yarın tahlil sonuçları İçin başka doktora gideceğim ona danışacağım

Ben hamileliğimin başından beri her hafta gittim doktora, hepsinde de dinledik kalp atışını. Çok uzun süre dinletmedikleri sürece sıkıntı olmuyormuş 5-10 saniyeden bişey olmuyor yani.

Evet doppler ile kalp atışını çok sık ya da uzun süre dinlemek zararlı. Benim gittiğim bir doktor da söylemişti. Kalbin ısınmasına mı sebep oluyormuş

Öyle bir doktor bulmuşum ki insanı gerçekten çok korkutuyor değiştirmeyi düşünüyorum zaten 12. Haftadan sonra bana dedi işte zararlı dinlemek bi daha dinletmem falan dedi yarın tahlil sonuçları İçin başka doktora gideceğim ona danışacağım
[/QUOTE]
Yani şöyle ilk kalp atışlarını dinlemede dinletti bana 40 saniye kadar.. 20 saniyesini çektim .. sonraki gidişlerimde dinletmedi.. genelde kendisi baktı kalp atışına.. ama birkaç kez daha dinletti.. çok şükür birşey olmaz o kadardan..

Herkese merhaba umarım bu konuda Bilgisi olan Vardır 6+2 de bir doktora gittim kalp atışı çok az duyuldu 8. Haftada gel dedi 7. Haftada başka bir doktora gittim doktor arayışımdaydım 7+2 de tekrar dinlediler ama saniyelik açtı sadece zararlı deyip Bugün bir kaç rahatsızlıktan dolayı tekrar gittim ve kalp atışını dinletti istememe rağmen bir zararı olmaz Demi Bilgisi olan var mı
Ultrason zararsız ama kalp dinleme işlemi farklı onda bebeği işittiği için uzun uzun dinletmiyolar zaten. Uzun uzun dinletseler Allah korusun bebek ölümlerine kadar gider durum ancak saniyelik dinlemeler zararlı değil çünkü bebek ısınmadan bitiriyorlar. İçiniz rahat olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

X