kalp atışı dinlemek

QuinnHarley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
38
15
29
Merhaba herkese tüp bebekle 6+3 günlük hamileyim fakat bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde tüp bebekti vajinal ultrasondan kalp atışı dinledikten sonra kanamam oldu ve düşük yaptım şimdi çok endişeleniyorum yarın inşallah sağlıklıysa muhtemelen kalp atışı dinletecekler araştırdım çoğu kişi zararı yok diyor ama bazı proflar 2,5 3 aylık olunca dinlenmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar o cihazlar bir ısı yayıyormuş ve zararı olabiliyormuş beni aydınlatabilir misiniz çok fazla konu var ama bilemedim diyorum ki sadece ekrandan görüp dinletmesinler en azından ama doktorun işine de karışmış gibi olmak istemiyorum :)

Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum, düşük riski olduğunu bile bile doktorlar neden baksın ki çünkü :/ ama bunun alternatifinin olduğunu bildiğim için bakılmaması daha iyi tabii yani duymazsa 1 hafta sonra gidilir atıyorum, o arada stres yüklenecek olsa da :) hayırlı olsun 🙏🏿

Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum, düşük riski olduğunu bile bile doktorlar neden baksın ki çünkü :/ ama bunun alternatifinin olduğunu bildiğim için bakılmaması daha iyi tabii yani duymazsa 1 hafta sonra gidilir atıyorum, o arada stres yüklenecek olsa da :) hayırlı olsun 🙏🏿
Haklısınız çok teşekkür ederim 😊

X