Kalp atışı alınamayan gebelik

zeynepp0

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
533
149
18
23
Kızlar iki gebeliğimde de kalp atışı alınamadı. Rahim filmi çektirdim onda da sorun yok ama şuan çok korkuyorum yeniden gebe kalıp aynı şeyleri yaşamaktan. Doktorum önlem amaçlı kan sulandırıcı başlatacağını söyledi bir sonraki gebeliğimde ama ya yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu var ve bu stres beni çok kötü etkiliyor 🥹 benim gibi olup sağlıklı gebelik geçirenleriniz var mı ?

Merhaba
Boş gebelik mi geçirdiniz yoksa bebek vardı kalbi mi atmadı ?

Ben de boş gebelik geçirdim 1 kere aradan baya zaman geçti şimdi tekrar hamileyim. Bilemiyorum tabi henüz daha doktora gitmedim. Ben de boş olur mu tekrar diye korkuyorum. Umarım sizin de an yakın zamansa güzel haberlerinizi alırız.

Ben de boş gebelik geçirdim 1 kere aradan baya zaman geçti şimdi tekrar hamileyim. Bilemiyorum tabi henüz daha doktora gitmedim. Ben de boş olur mu tekrar diye korkuyorum. Umarım sizin de an yakın zamansa güzel haberlerinizi alırız.
İnşallah tekrarlamaz böyle şeyler tekrarlayacak diye birşey yok benim gibi olan da var olmayan da. Teşekkür ederim inşallah siz de sağlıklı bir gebelik geçirirsinz 🌸

Back