• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp Atışı🔔

Alttan oldu, siz perşembe mi gidecektiniz? Haftanız gününüz kaç şu an?
Evet perşembe devlet hastenesinde pazartesi de özel hastaneye randevum var. Devletteki 5+3 te alttan kalp atışı duyamayınca son bir şans verelim dedi çok kötü hissettim 😔 özelde ise çok erken dediler. Perşembe ultrasona göre 6+5 olacağım, sata göre 7+5

Evet perşembe devlet hastenesinde pazartesi de özel hastaneye randevum var. Devletteki 5+3 te alttan kalp atışı duyamayınca son bir şans verelim dedi çok kötü hissettim 😔 özelde ise çok erken dediler. Perşembe ultrasona göre 6+5 olacağım, sata göre 7+5
Olur mu ya her türlü 8’e kadar duyulmayabilir olmasını normal karşılıyorlar. Kese ve yolk kesesi göründü mü?

5+0 da kese gördük, 6+0 da da kalp atışını duymuş olduk 🙏🏻
canım merhaba bir şey soracaktım. ben 3 aralıkta doktora gittim kese 8 mm idi 4 buçuk haftalık falan dedi. bugün 12sinde tekrar gittim 8 gün geçmiş 9. gün oluyor bebeği ve kalp atışlarını gördük dinledik bebek 5 hafta 6 günlük çıktı. sen kese 8 mm çıktıktan kaç gün sonra tekrar gittin ve bebek kaç haftalık çıktı acaba?

canım merhaba bir şey soracaktım. ben 3 aralıkta doktora gittim kese 8 mm idi 4 buçuk haftalık falan dedi. bugün 12sinde tekrar gittim 8 gün geçmiş 9. gün oluyor bebeği ve kalp atışlarını gördük dinledik bebek 5 hafta 6 günlük çıktı. sen kese 8 mm çıktıktan kaç gün sonra tekrar gittin ve bebek kaç haftalık çıktı acaba?
Merhaba 🌸 Ben de ilk 3 aralıkta gittim ama kendi doktorum şehirdışında olduğundan geçici olarak en azından keseyi görür müyüz diye başka doktora gittim ben, 8 mm olarak görüldü ama haftasıyla ilgili bi şey demedi, bebeği görememiştik, sat’a göre 5+0’dım.

Sonra bi de iki gün önce, yani 10 aralıkta gittim kendi doktoruma. Bu sefer hem bebeği gördük, hem de kalp atışını duyduk. Sat’a göre 6+0’dım, doktor da 6+0 olarak belirtti.

Back
X