Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben 5+6 günlük hamileyim dun Dr kontrolüm vardı kese görmeye gittik alttan muayene etti Dr çok çok derinden de olsa kalp atışını da duyduk çok şükür Dr ekrandan gördü de biz pek göremedik ama.sizce bu haftada normal mi böyle derinden duymamız?
Merhaba arkadaşlar ben 5+6 günlük hamileyim dun Dr kontrolüm vardı kese görmeye gittik alttan muayene etti Dr çok çok derinden de olsa kalp atışını da duyduk çok şükür Dr ekrandan gördü de biz pek göremedik ama.sizce bu haftada normal mi böyle derinden duymamız?
Bana da 2 hafta sonra kontrole gel dedi kalp atışını derinden de olsa duyduğu icin normal muayeneye çağrıdı.benim tüp bebek tedavisi ile hamileliğim gerçekleşti kan degeri artışım çok güzel ve 3-4 katı artarak ilerliyordu o yüzden net duyarim diye düşünüyordum ama dediğiniz gibi baya erken daha