zaten universal hospital we alman hastanesi aynı gruptalar istesek almanda da oolabilrdi biz universal ı sectik cok gusel otel gibi hastane doktorlar hemsireler guler yuslu annemin morali ewde kotuydu hastanede daha da bozulur die dusunuyoduk ama daha da duseldi morali inşallah Allahın izniyle yarını da hayırlı bir şekilde atlatırızda stresim biraz olsun azalır..
Biz Kapak Sorunu Için çağlayan Floarnce Nigtangale Ye Gidiyoruz
bu sabah 8de ameliyata girdi annem saat 1bucukta cıktı yogun bakıma alındı doktor ameliyatın cok basarılı oldugunu soyledi 2 kapak değişti mekanik kapak takıldı 2 kapak ta tamir edildi.. o 5bucuk saat gecekten 5bucuk sene gibi gecti cok zordu beklemek Allah izin werirse 2 3 gun içinde yogun bakımdan cıkarıcaklar10 15 gun içinde de bir sorun cıkmazsa hastaneden cıkcaz 15.gundikişler alıncak.. hastane doktorlar hemsireler hizmetliler bile hepsi guler yuzlu we cok iyiler kesinlikle tawsiye ediyorum doktorumuz doç.dr hakan gercekoğlu isterseniz arastırın bakın ama hersey cok guzel sorunsuz gecti umarım ameliyat sonrası da boyle sorunsuz gecer.. bu arada hastane tertemiz ameliyatlarda sigortaya da bakıyo we en onemlisi doktorların kendine cok guweni war doktorların cogu siyami ersekten gelme önce Allaha sonra doktorlara guwenmek lazım Allahım herkessin hastalarına acil şifalar wersin...
SİZİN UNIVERSAL HOSPITAL DİMİ DOKTOR ORDANMIŞ DİLERİM TEZ VAKİTTE HASTANEDEN ÇIKAR UZUN YILLARDA ANNEN YAŞAR DARISI BİZİM BAŞIMIZA a.s.
canım çok geçmiş olsun.allah annene sizlere uzun ömürler versin.a.s.
Canım geçmiş olsun siyami ersek hastanesinide iyi diye duymuştum
ben yazana kadar annen sağlığına kavuşmuş bile :)
Geçmiş olsun annene söyle bol bol top üflesin mutlaka annenede vermişlerdir inan çok iyi geliyor ciğerleri açıyor ben onun sayesinde rahatladım ve bol bol kalp yastığını bendede var :) alıp göğsüne koyup öksürsün balgamı çıkarsın atsın çok iyi geliyor
benim 1.5 ay filan sürmüştü göğüs ağrım sakın yan yatmasın dümdüz yatsın ve tuzsuz yesin mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?