• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp ameliyatı asd .acil bilginize ihtiyacım var.

Hasta henuz bebektir tahminimce
Kalp dmarcilar cocuk ve yetiskin diye ayrilir.
Ayri anabilim dali olan hastane arayin bence pediatrik kvc olarak
Isim icin ben de esime sorabilirim akşam.

Eşim siyamı ersekte gorev yapıyor. İsterseniz kendisine sorayim tekrar yazarım.
Çok sevinirim.kalpteki delik 2.6 cm .ve şemsiye yöntemi ile Deliğin kapatilabilecegi söylendi .
Biz de bu yöntemi düşünüyoruz.
Şemsiye yöntemi yapılıyor mu orda.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ve de doktor önerisi istiyorum..

Ahmet yavuz balcı; Bülent ketenci; mehmet kaplan bu uç cerrah işinin ehliymis. Hastanız yasli mi. Eşim bu yöntemin genelde yasli hastalara uygulandığını soyledi de. Ve bu operasyonu cerrah değil kardiyolog yapıyormuş onun için de kemal yeşilçimen ve ekibi ya da mehmet eren ve ekibini öneriyor.

Ahmet yavuz balcı; Bülent ketenci; mehmet kaplan bu uç cerrah işinin ehliymis. Hastanız yasli mi. Eşim bu yöntemin genelde yasli hastalara uygulandığını soyledi de. Ve bu operasyonu cerrah değil kardiyolog yapıyormuş onun için de kemal yeşilçimen ve ekibi ya da mehmet eren ve ekibini öneriyor.
İlginiz için çok teşekkür ediyorum arastiracagiz. Hasta 35 yaşında .

izmirde Prof.dr. Yüksel ATAY var, tektir candır. alanının tr.daki en iyisi bence, size yalan söylemez oyalamaz ve heşiyi durumu ne yapılıp yapılamayacağını açık mı kapalı ameliyat mı herşeyi ama herşeyi size anlatır. tavsiye ederim.

izmirde Prof.dr. Yüksel ATAY var, tektir candır. alanının tr.daki en iyisi bence, size yalan söylemez oyalamaz ve heşiyi durumu ne yapılıp yapılamayacağını açık mı kapalı ameliyat mı herşeyi ama herşeyi size anlatır. tavsiye ederim.
Teşekkür ederim.sağlıcakla kalın

Back