- 14 Haziran 2023
- 15
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi damlaaababy
merhaba benim bi kalp rahatsızlığım yok ama yemek yiyince kalbimde sızı gibi bi agri oluyo alt kısımda sizce bu neden olabilir ☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide ve kalp ağrısı birbirine sık karıştırılır derlermerhaba benim bi kalp rahatsızlığım yok ama yemek yiyince kalbimde sızı gibi bi agri oluyo alt kısımda sizce bu neden olabilir ☹
merhaba benim bi kalp rahatsızlığım yok ama yemek yiyince kalbimde sızı gibi bi agri oluyo alt kısımda sizce bu neden olabilir ☹
kardiyolojiye çarpıntı için gitmiştim 1 sene içinde ekg eko holter takıldı bişey çıkmadıKardiyolojiye gidip EKG, eko vs gibi tetkikleri yaptırmanızı öneririm.
Bir sağlık sorununun belirtisi olabilir.
Yemekten sonra dediğiniz için mide rahatsızlıkları da bazen kalbe yakın bölgede ağrı ile sinyal verebilir.
merhaba benim bi kalp rahatsızlığım yok ama yemek yiyince kalbimde sızı gibi
Psikikardiyolojiye çarpıntı için gitmiştim 1 sene içinde ekg eko holter takıldı bişey çıkmadı
Psikolojik olabilir aslındamerhaba benim bi kalp rahatsızlığım yok ama yemek yiyince kalbimde sızı gibi bi agri oluyo alt kısımda sizce bu neden olabilir ☹
Hava yutuyorsundur. Dengesiz bir yutma hareketinde o batma hissi olur. Biraz yemek yerken kendini dinle bir yiyecekten sonra mı ya da ictigin suyla mi ya da o son kaşikta mi başlıyor o sızı.merhaba benim bi kalp rahatsızlığım yok ama yemek yiyince kalbimde sızı gibi bi agri oluyo alt kısımda sizce bu neden olabilir ☹
teşekkür ederimHava yutuyorsundur. Dengesiz bir yutma hareketinde o batma hissi olur. Biraz yemek yerken kendini dinle bir yiyecekten sonra mı ya da ictigin suyla mi ya da o son kaşikta mi başlıyor o sızı.
geçmiş olsun.
kardiyolojiye çarpıntı için gitmiştim 1 sene içinde ekg eko holter takıldı bişey çıkmadı