Kardiyoloji - Kalp ve Dolaşım Sistemi Hastalıkları Kalp ağrısi yaşayanlar

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
Merhaba kızlar uzun zamandır aralıklı olarak kalbime sancı giriyor ağrı yapıyor nefes alırken zorlanıyorum. Son 1 hafta da daha da yoğunlaştı. Dün gece acile gittim. EKG ve kan aldılar. Ama sonuçlarda birşey çıkmadı. Ve hala sancılarım devam ediyor. Bu tarz bı durum yaşayan var mı.

Nefes alıp verirken batma hissi gibi bir hismi acaba eğer öyleyse bende yaşadım benimde sonuçlarım temiz çıktı skolyoz var bende belki onun eğriliği sıkıntı yapıyordur düz yat dedi doktor o kadar bide egzersiz yap dedi

Merhaba kızlar uzun zamandır aralıklı olarak kalbime sancı giriyor ağrı yapıyor nefes alırken zorlanıyorum. Son 1 hafta da daha da yoğunlaştı. Dün gece acile gittim. EKG ve kan aldılar. Ama sonuçlarda birşey çıkmadı. Ve hala sancılarım devam ediyor. Bu tarz bı durum yaşayan var mı.
Bu arada çok geçmiş olsun

Nefes alıp verirken batma hissi gibi bir hismi acaba eğer öyleyse bende yaşadım benimde sonuçlarım temiz çıktı skolyoz var bende belki onun eğriliği sıkıntı yapıyordur düz yat dedi doktor o kadar bide egzersiz yap dedi
Teşekkür ederim evet aynen nefes alıp verirken daha çok batıyor ağrıyor. bnde düz yatıp egzersiz yaparım ozamn. Belki iyi gelir

Teşekkür ederim ona da baktılar. Gaz dan değil dedi doktor
Bugün sizin şikayetlerinizle hemen hemen aynı şikayetlerle kardiyolojiye gittim. Kalpte ağrı, yanma ve bıçak batma gibi bir his şikayetiyle. Ekg çekti. Ultrasona verdi.Bie şey çıkmadı. Çarpıntı vardı. Kalp ile ilgili bir sorun yok dedi. Bunların sebebini sorduğumda özellikle gaz, mide bu şikayetlere neden olduğunu, herkes gaz ve mide ile ilgili olan sıkıntıları kalbe bağlayıp kriz geçiriyorum diye hastaneye kostuklarini söyledi.

Aynı şikayetlerle sürekli EKG çektiriyordum temiz çıkıyordu. En sonunda ağrının kaynağının midem olduğunu öğrendim gastrit tedavisi gördüm gerekli diyetleri uyguladım geçti

X