Zaman zaman olan baş ağrılarınla beraber dün gece uykumdan kalp ağrısıyla uyandım. Ve hala baş ağr devam ediyor. Kalbimdeki sızı da ve ağrı aralıklı olarak devam ediyor. Bu durumda biraz daha beklemeli miyim? Bu şekilde bir sağlık sorunu yaşayanlar varsa bilgi verebilir misiniz?
bende kalpte ağrı oluyor ve nefes darlığı çekiyordum. öyleki bazen nefes alamayıp gece uykularından uyanırdım sonra göğsüm daralır ağrıdan uyuyamazdım. Dr a gittim kalp kapakçığından çok hafif kaçak var dediler. birde stres gibi etkenlerde artırabiliyormuş. sürekli oluyorsa Dr a git.
aslında ben gribi çok ağır yaşarım. grip olduğumda direkt göğüs darlığı olur. o amaçla ekg çekmişlerdi ve çok bozuk çıktığı için yatırıp serum vermişlerdi. ve kalp druna yönlendirdiler. orada ultrason çeker gibi kalbe ultrason çekiyorlar jel ile. orda tespit ettiler.çok büyük bir kaçak yok diye tedavi vermedi ama düzenlü kontrole gel dediler
Size de Geçmiş olsun. Yinede kontrollerinizi ihmal etmeyin. Ben karacigerle alakali baska bir ilaçta kullaniyorum .Tam bilemiyorum etkisi olabilir mi ama herşeyin başı sağlık. Şu zamanlar geçse ilk olarak doktoruma gidicem. Bu arada sizede teşekkür ederim. Yorumlariniz icin
Size de Geçmiş olsun. Yinede kontrollerinizi ihmal etmeyin. Ben karacigerle alakali baska bir ilaçta kullaniyorum .Tam bilemiyorum etkisi olabilir mi ama herşeyin başı sağlık. Şu zamanlar geçse ilk olarak doktoruma gidicem. Bu arada sizede teşekkür ederim. Yorumlariniz icin