Kalorifer şımarıklığı

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
İyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.
Biz de bugün açtık petekleri 4 yaşındaki kızım üşüyorum dediği için. Asla hırka, çorap giymez, gece yataktan iner boş parkede uyur, üstü hep açıktır.
Diğer kızlarım üşümüyor ama onlar da yukarıda yazdığım alışkanlıklara sahipler.

Tutumlu bir komşum var ve çocukları şımarttığımı söylüyor. Petekleri açmak için erkenmiş, çocuklara hırka, çorap alışkanlığı kazandırmalıymışım, çok şımartmışım. O kar yağmadan petek açmaz, evde iki kat giyer vs.

Şımarık mı benim kızlar?

İyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.
Biz de bugün açtık petekleri 4 yaşındaki kızım üşüyorum dediği için. Asla hırka, çorap giymez, gece yataktan iner boş parkede uyur, üstü hep açıktır.

Tutumlu bir komşum var ve çocukları şımarttığımı söylüyor. Petekleri açmak için erkenmiş, çocuklara hırka, çorap alışkanlığı kazandırmalıymışım, çok şımartmışım. O kar yağmadan petek açmaz, evde iki kat giyer vs.

Şımarık mı benim kızlar?
Ben baya oldu açalı valla. Yazık mı değil üşüyerek zaman mı geçer . Komşuda garipmiş.

Komşuyu saçma buldum,ona ne?
ama ben de peteklerin hemen açılması taraftarı değilim. Hele bir ayaz olsun, kar gelsin...
Ailelerimiz bizi böyle böyle çıtkırıldım yetiştiği için en ufak şeyde hasta oluyoruz.
Eksi 15 dereceyken iki kuzey ülkesine gitmiştim, ben kafama içi yünlü bere, ellerime kar eldiveni,kocaman manto,atkı .. uzaylı gibi yürürken millet bebek arabasında minik bir battaniyeyle çocuk gezdiriyordu . Ortamda benden başka astronota benzeyen de yoktu :)
Simariklik değil ama çocuk biraz soğuk görse bence onun için biraz daha iyi olabilir-uzun vadede

İyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.

Şımarık mı benim kızlar?

Faturayı siz ödeyeceğiniz için kimseye laf düşmez. Ben sadece çok sağlıklı olmadığını bilmenizi isterim. Sıcak evlerde yaşayan herkes çok sık hasta oluyor dikkatinizi çekti mi hiç. Çocuklarınız biraz üşüsün kışın kazak giymeye alışsınlar. Olmuyorsa evinizi sık sık havalandırın. Kışın üşüyeceğiz yazın terleyeceğiz ki vücudumuz direnç kazansın.

Ben baya oldu açalı valla. Yazık mı değil üşüyerek zaman mı geçer . Komşuda garipmiş.
Aslında ev sıcak ama kızım üşümüş.
"Ev sıcak, ne üşümesi" demek de saçma olur diye düşündüm. gerçekten üşüyordur değil mi?

Aslında ev sıcak ama kızım üşümüş.
"Ev sıcak, ne üşümesi" demek de saçma olur diye düşündüm. gerçekten üşüyordur değil mi?
Olabilir tabi ki .benim oğlumda kolay üşümez o üşüyorum dediği zaman buna inanırım yani .

Bugünde açmasalar ne zaman açacaklar acaba hava buz gibi Konya’da.
Evet cocugu lahana gibi giydirip yanimda mutfaga götürüyordum .Odada isitici açıktı. Onda da bir terle bir sogu .Kiyafet değiştirmekten bir hal oldum .Uyurken kulaklari üşüyordu .Zaten zor bir bebek sapka istemez ,gunduz uyumaz .Acilmasin diye yandas toplayan komşunun kulaklarini çınlattık bol bol

Komşuyu saçma buldum,ona ne?
ama ben de peteklerin hemen açılması taraftarı değilim. Hele bir ayaz olsun, kar gelsin...
Ailelerimiz bizi böyle böyle çıtkırıldım yetiştiği için en ufak şeyde hasta oluyoruz.
Eksi 15 dereceyken iki kuzey ülkesine gitmiştim, ben kafama içi yünlü bere, ellerime kar eldiveni,kocaman manto,atkı .. uzaylı gibi yürürken millet bebek arabasında minik bir battaniyeyle çocuk gezdiriyordu . Ortamda benden başka astronota benzeyen de yoktu :)
Simariklik değil ama çocuk biraz soğuk görse bence onun için biraz daha iyi olabilir-uzun vadede
Ben de sizin gibi düşünüyorum. O yüzden bebeklikten bu yana hırka, çorap giydirmedim. Sırtlarına havlu koymadım hiç.
Pimpirikli değilimdir.
Ama kızım üşüdüm deyince hayır üşümüyorsun diyemem ki.

Bunun dışında evin derecesi 23-24 ü geçmez. Çok sıkı ya da kat kat giydirmem. Çok şükür soğuk algınlıklarını calpol, adaçayı ve ballı sütle atlatırlar. Hiç antibiyotik kullanmadılar.

Evet cocugu lahana gibi giydirip yanimda mutfaga götürüyordum .Odada isitici açıktı. Onda da bir terle bir sogu .Kiyafet değiştirmekten bir hal oldum .Uyurken kulaklari üşüyordu .Zaten zor bir bebek sapka istemez ,gunduz uyumaz .Acilmasin diye yandas toplayan komşunun kulaklarini çınlattık bol bol
Merkezi olması çok kötü bizimki bireysel . Oğlum üşüyorum dediği zaman açtım, yeri geldi havalandırdım da . Ufacık kuzuyuda düşünmemişler

X