ben aslında kilo alabiliyorum ben de zayıfım ama şöyle bir sorunum var benim ben yağlanarak kilo alıyorum mesela karnım göbeğim çıkıyor vücudumun bütünü kilo almıyor
nutella ve mayones gerçekten ilginç bi damak tadın varmış, kilo alıcam diyede mideyi çöplüğe çevirmemek lazım
Gerçekten hızlı kilo almak istiyorsanız akşam yemeğinden sonra yatana kadar yiyeceksiniz. Artık ne bulursanız...En çok da tatlı, şekerli bisküvi, bollll bolll KEK, fındık, ceviz, cips ama özellikle KEK yiyin. Bunları öyle kuş gibi 1 dilim, bir avuç falan değil baya baya öğğğğ diyene kadar sınırınızı zorlayacak şekilde yiyin. Ayrıca şeker ilaveli meyve suları ve gazlı içecekler de kilo aldırma konusunda muhteşemler.. Yemekleri çorbaları mümkünse mutlaka kremalı hazırlayın. Bunu bir ay yapanın 5 kilo garantisi vardır o derece yani :)
Bunlar benim şu anki halime gelirken edindiğim tecrübelerimdir. Ben bilinçli bir şekilde kilo almak için yapmadım, dikkatsizlikten böyle besleniyordum. Baktım ki deli gibi kilo almışım. 2 beden birden dolgunlaştım. Ama şu an bir beden incelmem farz oldu
Herşey çok güzel, nasıl kilo alınacağını süper biliyorum da... Nasıl vericem onu da bi bilsemmmmmm :)))) Aman kızlar, ölçülü alın kiloları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?