- 22 Eylül 2007
- 213
- 51
- 298
Kizlar zayiflamak isteyenlere bir bakin kalori sayarak zayifliyorlar. Sizde kalori sayarak kilo alabilirsiniz. Bende 23 yasima kadar 42 kilo civarlarinda gezdim. Simdi 57 kiloyum. Bir ara 62 ye bile ciktim. Kalori sayarak nasil kilo alinabilir? Simdi bizim gunluk kalori ihtiyacimiz nedir atiyorum 1500 siz zayifsiniz cunku belki gunde aldiginiz miktar ancak bu kadar belki de daha az. herkesin miktari farklidir. Bunu kendiniz olcebilirsiniz. Birgun icinde normal yediklerinizin kalorilerini hesaplamaya calisin. Bircok paketin uzerinde yazar yada internetten yardim alabilirsiniz. Hesaplariniz sonucu cok dusuk cikacak. Aaaa ama ben cok yiyorum olmuyo demeyin olmamasinin sebebi yeterli kalori almamaktan geciyo. Bende oyle derdim aman ben cok yiyorum. Kendi adima konusuyorum bi baktim her yedigimin kalorisi dusuk seyler abur cubur fazla yemiyormusum meger. Bazilariniz diyecek abur cubur yiyorum gene olmuyo iste herkesin bunyesi farkli size tavsiyem normalde gunluk aldiginiz kaloriyi hesaplayin ve onun en az 500 kalori ustune cikmaya calisin her gun. Mesela bir cikolata alin tanesi 100 kalorilik 5 tane yiyin onu gun icinde. al sana 500 kalori kafadan. Birde su var arkadaslar bazilariniz istahsizliktan duzensizlikten alamiyor. Yemeden kilo alinmiyor malesef. Zaten istahli olanlarinda bunyesi zor aliyor demektir. Burda her iki durumada uyan kilo alma yontemi kalori saymaktir. Gunde 300 kalori alan insan da yasar ama cirpi gibi. Bu 300 un ustune ciktigi anda kilo almaya baslar. gunde 1500 kalori alipta hala zayif olanda vardir bu kisinin bunyesi budur. bu kisinide bunun uzerine cikmasi lazim. Herkesin bunyesi farkli ben hatirliyotrum ekmek arasi nutella surer birde ustune mayonez sikardim onu yerdim ustelik tok karnina. Benim bunyem cok zor kilo alirdi ama bu cozumu buldum uyguladim ve aldim. sorusu olan herkese yardimci olurum. Yillarca bununla mucadele ettim. 23 yasina kadar en buyuk dilegim kilo almakti dusunun. Insanin psikolojisini bile alt ust edebiliyo
sevgiler
sevgiler