kalori diyeti yapanlar

Sorununu söylersen yardımcı olabiliriz belki canım. Ben de kalori sayma yoluyla diyet yapıyorum

1000 kaloriyle 1200 arası alıyorum ben canım. Ocak 20 de başladım ben 78 kiloyla. Şu an 70 civarıyım
merhaba gercekten kalorı sayarak ıstedıgınızı yıyormusunuz dıyelım dondurma halley vb. kalorısını sayarakmı tuketıp kılo verıyormusunuz

merhaba gercekten kalorı sayarak ıstedıgınızı yıyormusunuz dıyelım dondurma halley vb. kalorısını sayarakmı tuketıp kılo verıyormusunuz
O şekilde denemedim. Fakat mantı makarna patates kızartması gibi şeyler yedim bu süreçte. Tabii sağlıklı gıdalardan almaya çalışıyorum o kaloriyi.

Ben de 1 haftadır kalori sayıyorum bi defterim var her gün yediklerimi ve kalorilerini yazıyorum 1000 kaloriyi bazen geçiyorum halbuki her şeyden az da olsa yiyorum kendimi çok sıkmıyorum yani

Bende kalori sayıyorum herşeyin tadına bakıyorum... Bıktım sadece Protein diyetlerinden etten yumurtadan tavuktan nefret ettim böyle iyi gidiyor 10 günde 2 kg verdim ...

Karbonhidrat diyeti var bide ama değerleri hesaplayınca günde 2 bardak şekerli çay içsen bile mesela o gün içinde başka karbonhidratlı bişey yememen gerekiyo çok zor geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…