• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Bombası Karışımla Kilo Alın

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.... Ben aslında kiloma dikkat eden biriyim,hatta şu anda birkaç kilo fazlam var.Fakat daha önce aşırı rejim yapmaktan rahatsızlanmış,tedavi görmüştüm.Aşırı zayıflamıştım,ne yapsam fayda etmedi.Daha sonra bir tarif denedim ve onunla kilo almayı başardım.Şimdi de zayıflama peşindeyim:)

Bal
Fındık
Badem
Fıstık
pekmez
Tahin
Muz
Ceviz

Bunların hepsi karışacak.Ben sıkılırdım hep aynı şeyi yemekten,o yüzden bazen bal ve kuruyemişleri kavurup yerdim.Bazen tahin pekmeze karıştırırdım kuruyemişleri.Bazen de hepsini birden yerdim...Yemesi size zor gelebilir fakat inanılmaz kilo yapıyor.Gün içinde yiyebildiğiniz kadar yemelisiniz ve en az 1 ay aksatmadan.Tam kalori bombası :)

Ben tatlıyı seven biri olduğum için aklıma geldikçe yedim.Ama özellikle geceleri yatmadan yedim... Hiç ara vermedim.Hatta kendime bir kavanoz hazırlayıp,içine doldurdum karışımı,işyerimde de yedim.O ay 6 kilo aldım çok şaşırdım... Fakat daha sonra da devam ettim ve birgün baktım ki artık kilo vermek için uğraşıyorum....

Ben tatlıyı seven biri olduğum için aklıma geldikçe yedim.Ama özellikle geceleri yatmadan yedim... Hiç ara vermedim.Hatta kendime bir kavanoz hazırlayıp,içine doldurdum karışımı,işyerimde de yedim.O ay 6 kilo aldım çok şaşırdım... Fakat daha sonra da devam ettim ve birgün baktım ki artık kilo vermek için uğraşıyorum....

nasıl hazırladıgını anlatırmısın canım =)

1.Kuruyemişleri parçalayın. Balı ve yemişleri karıştırıp ocakta karamelize edip yiyebilirsiniz.
2.Aynı şekilde bal ve yemişler karıştırılıp meyve eklenir yenir.
3.Pekmez,tahin,yemişler vs hepsi karıştırılıp yenir.

Kısacası istediğiniz karışımı yapmak sizin elinizde.Damak zevkinize kalmış :)
Sonuçta hepsi kalori bombası

bebem,
mesele bunları yiyebilmek zati
anam iştah olsa mesele yok
yaz geldi iyice iştah gitti

neyse ki düğüne 2 ay kala 5-6 kilo aldım
kahvaltı öğününü kaçırmayarak

simdi bu karisimi hepsini birbirine karistirip bolca yapsakta dolapta muhafaza ederek yesek olarmi acep :D ben usengec insanim biraz da ya bide bende istah yok arkadas istahhhhhhhhhhhhhh :97:

Back