- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi damaged lemon
-
Merhaba, 3 ay önce ameliyat oldum. Burnum istemediğim kadar kalkık ve kısa, bir de üzerine kemiklerim şiş, iyi törpülenmemiş ya da alttaki kıkırdak fazla alınmış, bu yüzden kemer görüntüsü var. Sağ tarafta bir de bir çöküklük var. Bu sorunlar fotoğraf çektiğimde her zaman gözükmüyor. Bazen düzgün çıkıyor, ama bazı ışık ve açılarda da direkt belli oluyor (iki türlü fotoğrafı da ekliyorum). Aynaya bakınca da görüyorum. Bir de yüzüme göre kısa bir burun, üst dudağımı kaldırdı, philtrum normal açıda değil, profilden tüm yüze bakınca domuz gibi gözüküyor. Doktor düzelecek dedi ama hiçbir gelişme yok. Kalkıklık ve açı olayı için 6 ay daha bekledim diyelim, sizce bu geçmeyen kemer ve çöküklük (doktor ödem dedi buna da) için revizyon arayışına girmeli miyim, başka bir doktorla görüşmeli miyim? Yoksa idare eder böyle daha fazla bozmayayım deyip bırakmalı mıyım?
Siz neden revize ettirdiğinie pişman oldunuz acaba ? Benim de burun ucum çok kalkık oldu maalesef revizyon düşünüyorum. Sizin fotoğrafınız ya da açtığınız konunuz var mı? Ben de konu açtım profilimden bakabilirsiniz.Minimal düzensizlikler var ama gayet güzel görünüyor bence .Yerinizde olsam kesinlikle revizyon düşünmezdim.Kalkıklığı, yan kavisi iyi görünüyor.Dokunuldukça daha kötü olma olasılığı mevcut.
Bir yıldan önce zaten müdahale edilmiyor.Kaldı ki bir yıl bile erken.Ben 13 ayda revize ettirdim çok pişmanım.
Burnun gözüme hoş göründü ikinci bir revizyondan ben de korkuyorum benimkisi sanki çok kalkık oldu. Acaba sadece burun ucunu törpülenmek gibi bir şansımız var mı ya da kalkıldığında indirebilecek bir şeylerTeşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Yoğun birkaç gün geçirdiğim için cevap yazamadım.
Burun ucum gittikçe küçüldüğünden dolayı çöküklük her geçen gün daha çok ortaya çıkıyor. Şu an revizyon düşüncesini kafamdan çıkardım, ama 3 ay sonra duruma göre bir şeyler düşüneceğim, dolgu, törpüleme vs gibi.
Burun ucu törpüleniyor mu bilmiyorum. Bu arada benim burnum sizinkinden çok daha fazla kalkık, açıya dikkatli baktığınızda görüyorsunuz. Sizin burnunuz kalkık değil, sadece burun ucunu biraz toplu bırakmış, galiba o yüzden gözünüze batıyor.Burnun gözüme hoş göründü ikinci bir revizyondan ben de korkuyorum benimkisi sanki çok kalkık oldu. Acaba sadece burun ucunu törpülenmek gibi bir şansımız var mı ya da kalkıldığında indirebilecek bir şeyler
Benim burun köprüsünün sağ tarafı asimetrikti.Çöküntülü gibi duruyordu.Burun ucum hafifçe sağa yatık ve deliği yeterince desteklenmemişti.Siz neden revize ettirdiğinie pişman oldunuz acaba ? Benim de burun ucum çok kalkık oldu maalesef revizyon düşünüyorum. Sizin fotoğrafınız ya da açtığınız konunuz var mı? Ben de konu açtım profilimden bakabilirsiniz.
Merhaba oldunuz mu ameliyatSiz neden revize ettirdiğinie pişman oldunuz acaba ? Benim de burun ucum çok kalkık oldu maalesef revizyon düşünüyorum. Sizin fotoğrafınız ya da açtığınız konunuz var mı? Ben de konu açtım profilimden bakabilirsiniz.
hangi doktor acaba?Minimal düzensizlikler var ama gayet güzel görünüyor bence .Yerinizde olsam kesinlikle revizyon düşünmezdim.Kalkıklığı, yan kavisi iyi görünüyor.Dokunuldukça daha kötü olma olasılığı mevcut.
Bir yıldan önce zaten müdahale edilmiyor.Kaldı ki bir yıl bile erken.Ben 13 ayda revize ettirdim çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?