• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalkık ve kemerli burun, revizyon önerir misiniz?

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.679
88
Merhaba, 3 ay önce ameliyat oldum. Burnum istemediğim kadar kalkık ve kısa, bir de üzerine kemiklerim şiş, iyi törpülenmemiş ya da alttaki kıkırdak fazla alınmış, bu yüzden kemer görüntüsü var. Sağ tarafta bir de bir çöküklük var. Bu sorunlar fotoğraf çektiğimde her zaman gözükmüyor. Bazen düzgün çıkıyor, ama bazı ışık ve açılarda da direkt belli oluyor (iki türlü fotoğrafı da ekliyorum). Aynaya bakınca da görüyorum. Bir de yüzüme göre kısa bir burun, üst dudağımı kaldırdı, philtrum normal açıda değil, profilden tüm yüze bakınca domuz gibi gözüküyor. Doktor düzelecek dedi ama hiçbir gelişme yok. Kalkıklık ve açı olayı için 6 ay daha bekledim diyelim, sizce bu geçmeyen kemer ve çöküklük (doktor ödem dedi buna da) için revizyon arayışına girmeli miyim, başka bir doktorla görüşmeli miyim? Yoksa idare eder böyle daha fazla bozmayayım deyip bırakmalı mıyım?

Eklentiler

• 20220903_133218.jpg
    20220903_133218.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 600
  • 20220903_143220.jpg
    20220903_143220.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 600
  • 20220903_143150.jpg
    20220903_143150.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 593
  • 20220903_140248.jpg
    20220903_140248.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 592
Minimal düzensizlikler var ama gayet güzel görünüyor bence .Yerinizde olsam kesinlikle revizyon düşünmezdim.Kalkıklığı, yan kavisi iyi görünüyor.Dokunuldukça daha kötü olma olasılığı mevcut.
Bir yıldan önce zaten müdahale edilmiyor.Kaldı ki bir yıl bile erken.Ben 13 ayda revize ettirdim çok pişmanım.

Bayıldım burnuna. Benimde 3. Günüm sürekli bahsedilen domuz görüntüsü neymiş anladım. Üst dudağım yukarı çekilmiş burnum aşırı havada. Henüz tampon ve bantlar var diye bir şey diyemiyorum ama içten içe çokta korkuyorum

Burnun çok kalkık değil. Bu kadar da olmasaydı biraz düşünce ilerde bu kez ucu düşük oldu derdin. Genel olarak kötü görünmüyor bahsettiğin diğer sorunlar için bir yıl bekle burnun tam otursun. Revizyon arayışında bir burun gibi gözükmüyor.

Çarpraz açıdan bende de var hafif kemerimsi görüntü 3 aylık burnum. Ama sırf bunun için revizyon olunmaz bence. Onun dışında burnunuz kalkık gelmedi bana. Önden görünüm de güzel görünüyor.

Ödemleriniz nerdeyse gitmiş gibi bence şanslısınız. Revizyonlık değil bence de burnunuz ileride kemer daha belli olursa dolgu düşünürsünüz ki aynı durum bende de mevcut. Bunun için tekrar bıçak altına yatmam

Merhaba, 3 ay önce ameliyat oldum. Burnum istemediğim kadar kalkık ve kısa, bir de üzerine kemiklerim şiş, iyi törpülenmemiş ya da alttaki kıkırdak fazla alınmış, bu yüzden kemer görüntüsü var. Sağ tarafta bir de bir çöküklük var. Bu sorunlar fotoğraf çektiğimde her zaman gözükmüyor. Bazen düzgün çıkıyor, ama bazı ışık ve açılarda da direkt belli oluyor (iki türlü fotoğrafı da ekliyorum). Aynaya bakınca da görüyorum. Bir de yüzüme göre kısa bir burun, üst dudağımı kaldırdı, philtrum normal açıda değil, profilden tüm yüze bakınca domuz gibi gözüküyor. Doktor düzelecek dedi ama hiçbir gelişme yok. Kalkıklık ve açı olayı için 6 ay daha bekledim diyelim, sizce bu geçmeyen kemer ve çöküklük (doktor ödem dedi buna da) için revizyon arayışına girmeli miyim, başka bir doktorla görüşmeli miyim? Yoksa idare eder böyle daha fazla bozmayayım deyip bırakmalı mıyım?

Çok güzel gözüküyor burnunuz zaman geçtikçe o yamuk ve çıkıntı olarak gözüken şeyler geçecektir daha çok erken. Üç gün öncesine kadar eyvah burnum düzelmeyecek diyordum, burun köküm çökük gözüküyordu burun ucuma doğruda sağ tarafta top gibi şişlik vardı yamuk gözüküyordu burnum 🥴 üç gün önce sabah yüzümü yıkayıp kendime baktığımda o şişlik küçücük kalmış, kökteki çöküklük geçmiş 😵‍💫 umarım eski haline dönmez 😅 burnunuz çok güzel sabırlı olun hem alışırsınız hem şişlikler indikçe daha da güzelleşecektir🍀

Zaten o kalkiklik inecek zamanla.
Ben beğendim burnunu .
Yani ne bilim küçük olması güzel büyük olduğu için yaptırmıyor muyuz zaten

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Yoğun birkaç gün geçirdiğim için cevap yazamadım.

Burun ucum gittikçe küçüldüğünden dolayı çöküklük her geçen gün daha çok ortaya çıkıyor. Şu an revizyon düşüncesini kafamdan çıkardım, ama 3 ay sonra duruma göre bir şeyler düşüneceğim, dolgu, törpüleme vs gibi.

Minimal düzensizlikler var ama gayet güzel görünüyor bence .Yerinizde olsam kesinlikle revizyon düşünmezdim.Kalkıklığı, yan kavisi iyi görünüyor.Dokunuldukça daha kötü olma olasılığı mevcut.
Bir yıldan önce zaten müdahale edilmiyor.Kaldı ki bir yıl bile erken.Ben 13 ayda revize ettirdim çok pişmanım.
Siz neden revize ettirdiğinie pişman oldunuz acaba ? Benim de burun ucum çok kalkık oldu maalesef revizyon düşünüyorum. Sizin fotoğrafınız ya da açtığınız konunuz var mı? Ben de konu açtım profilimden bakabilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Yoğun birkaç gün geçirdiğim için cevap yazamadım.

Burun ucum gittikçe küçüldüğünden dolayı çöküklük her geçen gün daha çok ortaya çıkıyor. Şu an revizyon düşüncesini kafamdan çıkardım, ama 3 ay sonra duruma göre bir şeyler düşüneceğim, dolgu, törpüleme vs gibi.
Burnun gözüme hoş göründü ikinci bir revizyondan ben de korkuyorum benimkisi sanki çok kalkık oldu. Acaba sadece burun ucunu törpülenmek gibi bir şansımız var mı ya da kalkıldığında indirebilecek bir şeyler 🥲

Burnun gözüme hoş göründü ikinci bir revizyondan ben de korkuyorum benimkisi sanki çok kalkık oldu. Acaba sadece burun ucunu törpülenmek gibi bir şansımız var mı ya da kalkıldığında indirebilecek bir şeyler 🥲
Burun ucu törpüleniyor mu bilmiyorum. Bu arada benim burnum sizinkinden çok daha fazla kalkık, açıya dikkatli baktığınızda görüyorsunuz. Sizin burnunuz kalkık değil, sadece burun ucunu biraz toplu bırakmış, galiba o yüzden gözünüze batıyor.

Siz neden revize ettirdiğinie pişman oldunuz acaba ? Benim de burun ucum çok kalkık oldu maalesef revizyon düşünüyorum. Sizin fotoğrafınız ya da açtığınız konunuz var mı? Ben de konu açtım profilimden bakabilirsiniz.
Benim burun köprüsünün sağ tarafı asimetrikti.Çöküntülü gibi duruyordu.Burun ucum hafifçe sağa yatık ve deliği yeterince desteklenmemişti.
İkinci ameliyat dokularıma çok zarar verdi.Sorunum düzelmediği gibi daha önce olmayan başka sorunlar çıktı.O yüzden revizyon olacaksanız acele etmeyip çok düşünün. Sadece revizyon konusunda çok deneyimli kişilerin müdahalesine izin verin.
Henüz konum yok.Bir yılım dolunca açacağım

Merhaba oldunuz mu ameliyat

hangi doktor acaba?

Back