• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalkık burun ucu

lemontea

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
8
7
286
Merhabalar,

13 ocakta rinoplasti ameliyatı oldum,burun ucum bana göre çok kalkık sizce iner mi? Bana çok fazla inmeyecek gibi geliyor? Fotoğrafımı koyuyorum.

Eklentiler

• IMG_4227.jpeg
    IMG_4227.jpeg
    350 KB · Görüntüleme: 128
Burnun inip inmemesi, hatta sonradan kalkmasi doktorun kullandigi teknige bagli. Doktorun disinda kimse sana bu konuda cevap veremez

Su an iyi bence. Cunku inerse ucu bozulacak gibi. Cok yuvarlak yapilmis ucu.
Ucu neden bozulsun, neye dayanarak bunu yaziyorsun? ucu gayet guzel ve kalkik, ama hala ödemli, ödem indikce kesinlikle iner burun ucu, ama bariz bir sekilde degil, milimetre fark olur.

Yer çekimi yok olmadığı sürece bütün burunlar aşağı inmeye mahkumdur 😀

Benim dusuk basladi. Surecte de inmedigi gibi o dusuklugu de yok oldu sayin uzman hanim :) insanlari yanlis yonlendirmeyin. Bilmiyorsunuz madem susun. Buraya herkes bilgi edinmeye geliyor.
Sizinki muhtemelen odemden dolayi dusuk duruyordu odem kalkinca dusuklugu yok oldu. Bazen odemden dolayi burun ucunun oturmasi zaman aliyor ve kisiden kisiye degisiyor. Siz fark etmediniz demek. Insanlari yanlis yonlendiren sensin, belliki kendi iyilesme surecine bile hakim degilsin. Burda yorum yapmak icin uzman olmak gerek miyor sadece biraz mantikli olmak lazim, belliki buda sizde yok.

Teknik, teknik! Mesele doktorun teknigi. Yer cekimi degil. Doktorun teknigi.
Cocuk gibisiniz ya ayrica. Gitmis bi de diger konulardaki cevaplarima emoji birakmis. Sabir

Teknik, teknik! Mesele doktorun teknigi. Yer cekimi degil. Doktorun teknigi.
Cocuk gibisiniz ya ayrica. Gitmis bi de diger konulardaki cevaplarima emoji birakmis. Sabir
Sen cok biliyorsun tekniği😂
açtığın konu alay konusu olmuş, bende gülerim tabi, zorunamı gitti. Ayrıca her yazdıgıma maydonoz olma sus! 🤫

Merhabalar,

13 ocakta rinoplasti ameliyatı oldum,burun ucum bana göre çok kalkık sizce iner mi? Bana çok fazla inmeyecek gibi geliyor? Fotoğrafımı koyuyorum.
Burun ucu güzel ama burun sırtına çok girmemiş gibi bunu da zamanla göreceksiniz. Bence de bu teknikle yapılan burun düşmez. Umarım incelir ama burun sırtınız

Geçmis olsun daha 1 ay dolmus ve burnunuz aylar gectikce dahada oturacak 1 yılı bulur. Bir miktar düsüyor ama doktorunuza sorun en net bilgi onda mevcut 😊 Saglikla iyilesin

Back