- 27 Mart 2009
- 1.351
- 383
- 40
-
- Konu Sahibi mrsselingrape
Ben sabah o konuyu baştan sona okudum. Topiğin sahibi maşallah çok azim etmiş sonunda güzel sonuca hatta sonuçlara ulaşmış. Yalnız anlamadığım bir kaç şey var beni aydınlatırsanız sevinirim.
1) Bal, çörek otu tarçın karışımı hangi günler kullanılacak ve kaç gün kullanılacak?
2) Soğan kürü adetten önce mi kullanılacak sonra mı ve kaç gün ?
3)Arı sütü ve polen karışımını hiç anlamadım... Nasıl kullanılacak, ne kadar kullanılacak.
Doktor olarak bu konuda kimlere güvenmeli. Gürgen klinik gerçekten farklı yöntemler denemiş. Ankara İstanbul fak etmez güvenilir doktorlar kimler?
fazlasi derken zahmet olmazsa bilgi verebilir misin ?Cnm şu anda bunların hepsini hatta fazlasını kullanıyorum.. dr olarak kime güvenilir inan hiç bir fikrim yok şuanda bende gürgan klinige gidiyorum.. şimdilik memnunum..
Nasıl kullanıldığına gelince
Arı sütü bal polen ben organik aldım bunları güvenilir bir Balcıdan bu karışımı yaptırabilirsin, netten de alanlar var.. Bunları aldığım yer karıştırdı kaliteli bir balla sabahları aç karnına yiyorum 3 ay yiyeceğim aralıksız. .
Çörek otu bal tarçın adetin 2. Günü başlayıp 12. Gün bırakıyorum 3 ay bu şekilde devam edeceğim..
Soğan Kuru adetin 7. Günü başlanır 15 gün devam edilir.. sonraki ay ise adete 10 gün kala tekrar başlanır..
Ben bu şekilde yapıyorum ynz06 da bu şekilde yapmıştı... ben de ynz06 arkadaşımın önerileriyle kullanıyorum.. başka sormak istediğin varsa cevaplarım. .
fazlasi derken zahmet olmazsa bilgi verebilir misin ?
NEGATİFİ ALDIKTAN SONRA ALLAHIM VARDIR BİR BİLDİĞİN DEDİM TEVEKKÜLE DEVAM DEDİM AMA 3 GÜN SONRA HERSEY BATLAK VERDİ SANIRIM DEPRESYONA GİRİYORUM O KADAR GÜÇLÜ OLMAMA RAGMEN ALLAHIM SAĞLIGIMIZI ELİMİZDEN ALMA... BİZLERE GÜÇ VER MADDİ VE MANEVİDemek gerçekten aydan aya değişiyor. Ben moralimi o kadar bozdum ki transfer günü söylendi yumurtaların kalitesiz olduğu. O andan sonra ölü gibiydim zaten. Transferle falan ilgilenmedim. Bakmadım bile. kafamı ters çevirdim. Transfer sonrası 10 gün o kadar stresliydim ki. Tamamıyla oto konrtolümü kaybettim.
Cnm şu anda bunların hepsini hatta fazlasını kullanıyorum.. dr olarak kime güvenilir inan hiç bir fikrim yok şuanda bende gürgan klinige gidiyorum.. şimdilik memnunum..
Nasıl kullanıldığına gelince
Arı sütü bal polen ben organik aldım bunları güvenilir bir Balcıdan bu karışımı yaptırabilirsin, netten de alanlar var.. Bunları aldığım yer karıştırdı kaliteli bir balla sabahları aç karnına yiyorum 3 ay yiyeceğim aralıksız. .
Çörek otu bal tarçın adetin 2. Günü başlayıp 12. Gün bırakıyorum 3 ay bu şekilde devam edeceğim..
Soğan Kuru adetin 7. Günü başlanır 15 gün devam edilir.. sonraki ay ise adete 10 gün kala tekrar başlanır..
Ben bu şekilde yapıyorum ynz06 da bu şekilde yapmıştı... ben de ynz06 arkadaşımın önerileriyle kullanıyorum.. başka sormak istediğin varsa cevaplarım. .
ben düşük rezervli biriyim geçen ay ilaçlar beni etkiledi ve alınan yumurtalar anormal döllendi dünyam yıkıldı.zaten az yumurta ve elde var 0 çok zor bir durum.doktorum testler istedi onlar yapılırken de doğal siklus deneyelim dedi sadece klomen kullandım 3 yumurta alındı 1 tane embirio elde ettik dondu.önümüzdeki ay da doğal siklusu deneyeceğim.kadınların her ay verdiği yumurta değişiyor yani bu ay kalitesiz,az önümüzdeki ay ise kaliteli daha çok yumurta çıkabilir.ben o kadar üzgündüm ki ne yapacağımı bilemiyordum hala aklıma gelince tüm vucudum ısınıyor ,terliyorum sizi çok iyi anlıyorum o kötü durumda bile 1 yumurta elde ettik.bence tüp bebek yapmasanız da en azından 1 ay normal jinekologa gidip klomenle yumurta gelişimini takip ettirin.artık tıp çok yumurta değil kaliteli yumurta elde etmek istiyor.ben ne kullanıyorum bioesteron ,kuenzim ve folit asit.Merhaba arkadaşım, bugün yine 3. tedavimde sıfırı almış bulunmaktayım. Her tedavimde kalite iyice düşüyor, bende bu takviyelere başlayım istiyorum, şimdilik yeni bir tüp düşünmüyorum. Bal tarçın örek otunu göz kararımı karıştırıp yapıyorsun bir ölçütü varmı peki..
bazen ilaçlar kaliteyi 0 a indiriyorNEGATİFİ ALDIKTAN SONRA ALLAHIM VARDIR BİR BİLDİĞİN DEDİM TEVEKKÜLE DEVAM DEDİM AMA 3 GÜN SONRA HERSEY BATLAK VERDİ SANIRIM DEPRESYONA GİRİYORUM O KADAR GÜÇLÜ OLMAMA RAGMEN ALLAHIM SAĞLIGIMIZI ELİMİZDEN ALMA... BİZLERE GÜÇ VER MADDİ VE MANEVİ
Aslında şimdiye kadar rezevr azlığı yok deniliyordu, ilk tedavimde 1. kalite embriyom oldu tutmadı, ikincisinde ise döllenme sorunu oldu kalitesi yerlerdeydi, ondan sonraki denememde sadece 2 tane gelişti ve erkenden çatladı iptal oldu. Sonra yeniden denedik bu sefer 5 tane folükül vardı, sadece 2 tanesi olgun çıktı, diğerleri boş, ama teki döllendi bu seferde..ben düşük rezervli biriyim geçen ay ilaçlar beni etkiledi ve alınan yumurtalar anormal döllendi dünyam yıkıldı.zaten az yumurta ve elde var 0 çok zor bir durum.doktorum testler istedi onlar yapılırken de doğal siklus deneyelim dedi sadece klomen kullandım 3 yumurta alındı 1 tane embirio elde ettik dondu.önümüzdeki ay da doğal siklusu deneyeceğim.kadınların her ay verdiği yumurta değişiyor yani bu ay kalitesiz,az önümüzdeki ay ise kaliteli daha çok yumurta çıkabilir.ben o kadar üzgündüm ki ne yapacağımı bilemiyordum hala aklıma gelince tüm vucudum ısınıyor ,terliyorum sizi çok iyi anlıyorum o kötü durumda bile 1 yumurta elde ettik.bence tüp bebek yapmasanız da en azından 1 ay normal jinekologa gidip klomenle yumurta gelişimini takip ettirin.artık tıp çok yumurta değil kaliteli yumurta elde etmek istiyor.ben ne kullanıyorum bioesteron ,kuenzim ve folit asit.
Merhaba arkadaşım, bugün yine 3. tedavimde sıfırı almış bulunmaktayım. Her tedavimde kalite iyice düşüyor, bende bu takviyelere başlayım istiyorum, şimdilik yeni bir tüp düşünmüyorum. Bal tarçın örek otunu göz kararımı karıştırıp yapıyorsun bir ölçütü varmı peki..
KNEGATİFİ ALDIKTAN SONRA ALLAHIM VARDIR BİR BİLDİĞİN DEDİM TEVEKKÜLE DEVAM DEDİM AMA 3 GÜN SONRA HERSEY BATLAK VERDİ SANIRIM DEPRESYONA GİRİYORUM O KADAR GÜÇLÜ OLMAMA RAGMEN ALLAHIM SAĞLIGIMIZI ELİMİZDEN ALMA... BİZLERE GÜÇ VER MADDİ VE MANEVİ
Ne güzel yazmışsın arkadaşım bu site bana o kadar iyi geliyor ki yaşadıklarını hissettikleri en iyi anlayanlar yaşayanlarla konuşmak insanı rahatlatıyor çevremizdeki insanlar ne kadar seni anlıyoruz deselerde boş bu hissi ve bu süreci yaşamayan anlayamaz allaha tevekkulumuz olmasa zaten çoktan isyan bayrağını çekmiş ve kafayı yemiş olurdum ama çok şükür her yeni gün bana yeni bir ümit oluyor ve ben artık bizim çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum çevremizde çocuk sahibi olmanın nasıl bir velinimet olduğunu bilmeden yaşayan kişiler var ki bizler en azından özlemle hasretle bekliyoruz bebislerimizi allahım bizlere yardımcı olK
Seni çok iyi anliyorum cnm bende aynı şeyleri yaşadım bildiğin depresyona girdim hiç kimseye tahammül edemez oldum, eve kapandım aynaya bakmaz oldum.. baktım çok kötüye gidiyorum çaremi aramak zorundayım dedim.. şimdi kendime gelmeye çalışıyorum.. Öncelikle sağolsun arkadaşlarımın sayesinde.. birde alınan negatiflerle hayatımda herseye negatif bakmaya başladım.. şimdi onları yenmeye çalışıyorum bilinçaltı denilen olay gerçekten çok onemli... bilincaltimi temizlemeye çalışıyorum.. hayatımda bi kaç günde bile olumlu farklar olmaya başladı. . Tabiki öncelikle tevekkül sahibi olmalıyız.. çocuğu olmayan bi teyzemin bana güzel bi sözü oldu onunda çocuğu olmamış benim çok hoşuma gitti Yaradan belki bizi böyle bu derdimizle seviyor dedi.. Bu sözle dahada kendime geldim..
Nasıl anlamadım hangi ilaclarbazen ilaçlar kaliteyi 0 a indiriyor
Aslında şimdiye kadar rezevr azlığı yok deniliyordu, ilk tedavimde 1. kalite embriyom oldu tutmadı, ikincisinde ise döllenme sorunu oldu kalitesi yerlerdeydi, ondan sonraki denememde sadece 2 tane gelişti ve erkenden çatladı iptal oldu. Sonra yeniden denedik bu sefer 5 tane folükül vardı, sadece 2 tanesi olgun çıktı, diğerleri boş, ama teki döllendi bu seferde..
Bugün negatif aldım moral olarak çok kötüyüm, vücudum artık ilaçlara tepki veriyor, kalite için sadece inofolic içtim ama işe yaramamış belli, senin içtiklerinden bende alayım o zaman çok sağol canım. İnşallah kaliteli yumurtaların olur..
Rabbim her seyin iyisini bilir. Seni ancak biz anlayabiliriz. Mecburen tevekkul edip beklemek zorundayiz. Ben de ilk kez 30 yasinda oldugum icin cok mutsuzum. Sanki zamana karsi yarisiyorum. Lastikle bir agaca bagli gibiyim. Kurulmak icin kosuyorum kosuyorum fakat lastik beni geri cekiyor ve tekrar ayni noktaya donuyorum. Ama kosmaya devam taaa ki lastik kopana kadar.NEGATİFİ ALDIKTAN SONRA ALLAHIM VARDIR BİR BİLDİĞİN DEDİM TEVEKKÜLE DEVAM DEDİM AMA 3 GÜN SONRA HERSEY BATLAK VERDİ SANIRIM DEPRESYONA GİRİYORUM O KADAR GÜÇLÜ OLMAMA RAGMEN ALLAHIM SAĞLIGIMIZI ELİMİZDEN ALMA... BİZLERE GÜÇ VER MADDİ VE MANEVİ
Ne güzel yazmışsın arkadaşım bu site bana o kadar iyi geliyor ki yaşadıklarını hissettikleri en iyi anlayanlar yaşayanlarla konuşmak insanı rahatlatıyor çevremizdeki insanlar ne kadar seni anlıyoruz deselerde boş bu hissi ve bu süreci yaşamayan anlayamaz allaha tevekkulumuz olmasa zaten çoktan isyan bayrağını çekmiş ve kafayı yemiş olurdum ama çok şükür her yeni gün bana yeni bir ümit oluyor ve ben artık bizim çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum çevremizde çocuk sahibi olmanın nasıl bir velinimet olduğunu bilmeden yaşayan kişiler var ki bizler en azından özlemle hasretle bekliyoruz bebislerimizi allahım bizlere yardımcı ol
Ben bir de herşeye o kadar uzak bir şehirde oturuyorum ki. Ögretmen oldugum icin her istedigimde izin alma sansim yok. Ya subat tatili ya da yaz tatili. 6 ayda bir yani. ilk denemeyi 2 hafta once Antalyada yaptik. Ama simdi istanbul ya da Ankarada denenek istiyorum. Hangi doktora hangi kuruma guvenilir. Antalyadaki doktor kaliteyi arttirma adina hicbir oneride bulunmadi. Cok sordum cevap alamadim. Su yontemi deneyelim deseydi keske... Akapuntur acaba ise yarar mi bu arada?
İlk 2 denememi devlette raporlu yaptırdım canım. Aralık ayında yaptıracaktım yumurtalar erkenden çatladı gitti.. Şuabtta tekrar başladık sonuç malum...bu son denemelerimi farklı özel bir yerde yaptırdım.Canım bende de kalite sorunu varmış. Klinik değiştirmeni tavsiye ederim eğer hep aynı yerde yaptıysan.
Ayrıca mümkün olduğunca organik beslen, kefir tüket, mevsiminde sebze meyve ye. Fazla kimyasallarla uğraşma. Mümkün olduğunca doğal temizlik malzemeleri kullan (sirke, karbonat, sabun tozu gibi). Bal, polen ve arı sütü de bence olumlu etki yapıyor. İmkanın varsa deneyebilirsin. Moralin çok bozuk biliyorum ama sadece 1 tane orta kalite yumurta yetecek unutma. Belki de kalitesiz dedikleri bir yumurtan bebişin olacak. Allah ol dedikten sonra olmayacak şey mi var?
Eet cnm biz secilmis anneleriz. .. Bu duyguyu normal insanlardan daha yoğun yaşıyoruz.. olmayan bebeklerimize aşığız. . İnş tez zamanda yüzümüz güler..
Bende yarın akapunktura başlıyorum bakalım ise yariycakmi
Merhaba antalyada hangi doktora gittin acaba? Ben gelecek tüp bebek merkezine gidiyırum bu 2. Denenem sonuç bekliyorumBen bir de herşeye o kadar uzak bir şehirde oturuyorum ki. Ögretmen oldugum icin her istedigimde izin alma sansim yok. Ya subat tatili ya da yaz tatili. 6 ayda bir yani. ilk denemeyi 2 hafta once Antalyada yaptik. Ama simdi istanbul ya da Ankarada denenek istiyorum. Hangi doktora hangi kuruma guvenilir. Antalyadaki doktor kaliteyi arttirma adina hicbir oneride bulunmadi. Cok sordum cevap alamadim. Su yontemi deneyelim deseydi keske... Akapuntur acaba ise yarar mi bu arada?
Gelecek tüp bebek merkeziydi benim. Insallah olumlu sonuc alirsiniz.Merhaba antalyada hangi doktora gittin acaba? Ben gelecek tüp bebek merkezine gidiyırum bu 2. Denenem sonuç bekliyorum