kaliteli ve uygun fiyatlı makyaj malzemesi tavsiye

demeter27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
6
0
0
Aydın
kızlar ben genelde avon ürünlerini kullanıyorum ama pek memnun değilim açıkçası parfüm fondöten rimel eyeliner pudra far ruj vs tavsiyeleriniz varmı?

gemdenal.com cnm internet sitesi, ticaret gemilerinde çalışan, türkiyeye gelirken yanında ürün getiren gemicilerden ürün alıp satıyolar piyasa fiyatının çeyreğine nerdeyse

evet canım memnunum çoğu kuaför ordan alır kozmetiği yani eğer kuaförde makyaj yaptırdıysan, gemiden al ürünü de kullanmışsındır zaten:) mesela mac fondöten normalde 45 tl onlarda 25 tl.. aynı üründen 3 taneden fazla alırsan veya 100 tl üzeri alışveriş yaparsan belli indirimler uyguluyolar ordan alışveriş yapanlardan fikir alabilirsin..

tamam cnm baktım şimdi cidden çok uygun fiyatları sadece kapıda ödeme var sanırım mac eyeliner ve loreal paris fondöten siparişi vericem deneyimlerimi yazarım gelince:)

ya kızlar ben gemiden al dan lancome kırmızı ruj aldım bi kere kullandım ama daha açık tonu olsa daha iyi gibime geldi:) değişim yaparlarmı sizce ben sormaya utanıyorum açıkcası bi ruj için:)))

ya kızlar ben gemiden al dan lancome kırmızı ruj aldım bi kere kullandım ama daha açık tonu olsa daha iyi gibime geldi:) değişim yaparlarmı sizce ben sormaya utanıyorum açıkcası bi ruj için:)))

canım kullandığını söylemezsen değiştirirler büyük ihtimal.. ben şimdiye kadar sorun yaşamadım iade konusunda, kullandığını da söylemeyi ver ne olacak:)

İyi de orjinal değil ki bu ürünler..Olamaz yani..mac göz altı kapatıcısı 15 lira diyor...Oldu canım

Siz bizle dalga mı geçiyorsunuz?
Aynı pc'den üye olup reklam yapmakta moda oldu, konuya yazanlar topyekün reklamcı tayfasıdır, itibar etmeyiniz.

Bakınız az sonra teker teker gidecekler, bizi izlemeye devam ediniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…