• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kaliteli ve spor koltuklar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gevezek

hayat güzeldir:))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
3.093
652
198
Arkadaşlar yavaş yavaş koltuk takımlarına bakmaya başladık kaliteli olur bir sorun olursa servisi kolay buluruz diye önce istikbal ve bellonayı gezdik ama beğendiğim bir model olmadı.. Ankara siteler de çok çeşit olduğunu söyleyenler oldu ama kullananların kimi çok memnun kalmış kiminin dağılmış..mobilyalarını sitelerden alan ve memnun kalan arkadaşlar mobilyacıların adını yazarsa çok sevinirim .. hangi markalar kalitelidir, spor tasarımları olan tarzını beğendiğiniz yerleri yazarsanız çook sevınırımm...

aslında bu model rahata benziyor, ben de böyle oturunca koltuklara gömülüüp gidelim istiyorum:1: leke tutmayan kumaş ve renk seçeneği de var mı bu modelde? ben açık kahve ya da krem düşünüyorum

benim kullandığım tam olarak bellonanın değil inegöl mobilya dediklerinden ama tamamen aynısı bana renk istenildiği yapılır denmişti benim tercihim kırmızı siyahtı oturduğumuz yerler kırmızı alt kısımları siyah sende böyle değerlendirebilirsin

çizgi mobilyada da çok güzel tasarımlar buldum arkadaşlar çizgi mobilya kullananlar var mı? $YTK_MASTEN.webp$732_maxi.webp

Canım birde alfemo'ya bak istersen ben uzun araştırmalar sonucu ordan aldım tüm mobilyalarimi gayet modern çizgiye sahip ürünleri

evgörden river salon takımı hem modern hem rahatt tavsıye ederım

Sitelerden alacaksan iyi araştır derim ben taşpınar diye bir mağazadan aldım 3 ayda çöktü koltuklarım. çok rahattı çok spordu ama çöktüüü

Sanırım senin için de en önemli kriter rahat olup içine gömülebilmek. Ben de öyle koltuklar arıyorum. Ikea bu konunun uzmanı bence, inanılmaz rahat koltukları var. Ayrıca bir L koltuk gördüm hem çok geniş hem de inanılmaz rahattı. Minderleri kaldırdığında L'nin her iki tarafını ayırıp ayrı ayrı 1er kişilik yatak da olabilecek büyüklükte.

Sanırım senin için de en önemli kriter rahat olup içine gömülebilmek. Ben de öyle koltuklar arıyorum. Ikea bu konunun uzmanı bence, inanılmaz rahat koltukları var. Ayrıca bir L koltuk gördüm hem çok geniş hem de inanılmaz rahattı. Minderleri kaldırdığında L'nin her iki tarafını ayırıp ayrı ayrı 1er kişilik yatak da olabilecek büyüklükte.

çok kullanışlıya benziyor resmi varsa yükler misiniz ? bir de fiyatı ne kadar tüm ikealarda var mıdır acaba ?

haftasonu ikea'yı gezdim arkadaşlar gerçekten çoook rahat koltuklar var ama nişanlım salon için sade buldu oturma odası yapmayı düşünmediğimiz için almadık :( aklımda kaldı ama yaa çalışma odasına falan ikilisinden de olsa almak istiyrm :19: ankara sitelerde de birkaç mağaza gezdim ama ucuz değil bence tasarım farklı mobilyalar isteyenler ve fiyatı önemsemeyenler sitelere uğramalı diyorum :))) ben yine istikbal ve weltew mobilyaya döndüm :1:

çok teşekkür ederim, salonumuz biraz küçük ölçücez eğer sığarsa bu takımın iki üçlüsü iki de küçük berjer almayı düşünüyoruz , teklisi çok geniş diye istemedik
toplamda 4000e yakın bir fiyat oluyor sanırım.

Back
X