bunda takas olmaz mı cnm.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ri-mont-ve-topuklu-ayakkbilar-eklendi.725083/ benim ürünlerimBabyliss 2325E Nano Teknolojili Kalın Saç Maşası - 30tl
Eki Görüntüle 1087869
Ürün internette en ucuz fiyatıyla 65tl civarı ben 30 tlye satıyorum. Bir iki deneme dışında hiç kullanmadım.
Ürünün genel özellikleri:
Seramik kaplama,
Isı ayarlı,
25mm,
Yüksek ısı performansı (100 – 180 ºC)
takas var mı cnmColins Jean - bir defa giyildi sadece - 20tl - 38 Beden Uzunluk 34.
Maalesef takas yok hatta maşanın şu an bir alıcısı çıktı.takas var mı cnm
ya ben yanlış anlamışım düzleştirici için demek istemiştim aslındaMaalesef takas yok hatta maşanın şu an bir alıcısı çıktı.
canım ben düzleştirici sanmıştım.hayırlı satışlarMaalesef takas yok hatta maşanın şu an bir alıcısı çıktı.
yok maalesef ama fiyatlarda oynama yapabilirim.takas var mı cnm
Siyah bot ve sandalete birlikte fiyat vermissiniz tek siyah kisa botun fiyati ne oldu acaba.nubuk mu deri miyok maalesef ama fiyatlarda oynama yapabilirim.
Merhabalar burda colins jean için takas yapar mısın demişsiniz ben onu maşa için anladım:) O jean gerçekten kaliteli ve tertemizdir 38 beden bir defa giydigimi hatırlıorum simdi 36 bedenim o yüzden giyemiyorum. Ama ciddi söylüyorum 20tlye böyle bi kot bulamazsın.Tam üstüne yapışıyo hafif esnek yapıda olduğu için sarıyo bedeni.yok maalesef ama fiyatlarda oynama yapabilirim.
Babyliss 2325E Nano Teknolojili Kalın Saç Maşası - 30tl
Eki Görüntüle 1087869
Ürün internette en ucuz fiyatıyla 65tl civarı ben 30 tlye satıyorum. Bir iki deneme dışında hiç kullanmadım.
Ürünün genel özellikleri:
Seramik kaplama,
Isı ayarlı,
25mm,
Yüksek ısı performansı (100 – 180 ºC)
Eki Görüntüle 1094653
Large beden viskoz elbise yandan bagcıkları vardır.Yarım kol. İsteyenlere fotoğraflarını gönderebilirim.
Yılan derisi desenli renkleriyle tam sonbahar kış sezonuna uygun pileli uzun etek beden standart 36/38 bedenlere rahatlıkla olur. 20tlye satıyorum hiç giyilmedi.İlk sizi haberdar edicem aklımdasınız teşekkürler:) Aslında yüklemediğim pileli bir eteğim daha var onu size uygun bir fiyata verebilirim.Alta fotoğraflarını yükledim
Eki Görüntüle 1094679 Eki Görüntüle 1094678
Dilvin marka tunik , kazayağı desenli sadece bir defa giyildi 15tl!Eki Görüntüle 1097434
Sadece bir kere giyildi. Kazayağı desenli tunik veya elbise olarakta kullanılabilir. 20tl.
Sandro Mini Etek 36 beden - 15tl
Eki Görüntüle 1097876 Eki Görüntüle 1097877
Birinci resimde ışıktan dolayı eteğin rengi daha soluk çıkmış daha net renk ikinci fotoğraftakidir.
Botların fiyatı güncellendi son olarak 30tl!!!(Bu fiyat 12 Ekim tarihine kadar geçerlidir...)Bir arkadaşımın doğum günü için almıştım bir defa giydim sadece.
Eki Görüntüle 1090126 Eki Görüntüle 1090128