Kaliteli Ürün Arayanlara

Desenli Askılı (Ayarlanabilir) Uzun şifon elbise 36/38 Beden - 20tl

Son düzenleme:
Altın ürün satan görmedim burda ya da denk gelemedim henüz.Umarım bölüm kurallarına aykırı değildir ama okuduğum kadarıyla bununla ilgili bir madde yoktu.

Hediye geldi bu kolye bana 14 ayar gramajını tam bilmiyorum gidip bi kuyumcudan öğrenebilirim. Vav uçlu kolye zirkon taşlarla süslenmiş. Gidip kuyumcıya bozdurmak yerine gerçekten böyle bi kolyeyi isteyen biri varsa uygun fiyata vermeyi düşünüyorum. Piyasa araştırması yaptım fiyatlar 200-250tlye ve daha üstleri seklinde tabi gramajına göre değişiyor fiyatlar ama genel olarak işçilik fiyatı aldıkları için yüksek oluyo. Ben makul fiyata vermeyi planlıyorum. Elden teslim yapabilirim güvenilirlik açısından gidip herhangi bi kuyumcuda kontrol de ettirebiliriz.

Makul fiyat derken ne kadar merak ettim köye nin fiyatini😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Makul fiyat derken ne kadar merak ettim köye nin fiyatini😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

120-150 arası bi fiyat düşünüyorum . Tam fiyatın kesinleşmemesinin nedeni gramajını tam bilmediğimden öğrendikten sonra piyasa fiyatının yarısına vericem.

vav ne anlama gelirki????merak ettim????

Bildiğim kadarıyla bir harf arapçada. İnternetten aratabilirsin de ben pek bilgili değilim harf olması dışında.

Evet arapça harf oldugunu biliyorum bende ama bi anlam taşidigini bilmiyordum

cnm varmı baska elınden çıkarmak ıstedıgın takı??

cnm varmı baska elınden çıkarmak ıstedıgın takı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…