Arkadaşlar ben bir şeyy anlamadım anlayan varsa yazabilir mi sperm sonucu hangisi tam olarak yani normalde anlarım da bu çok kaırsık geldi
Eki Görüntüle 2792977 Eki Görüntüle 2792978 D
Dahaa önce de benzer ne sonuç görmüştüm burada. Tek anlaşılan 12 ml sayı ve 2 hareket. Morfoloji yazmıyor da. Ya sperm yeterince bulunamadı ve böyle yada tablo eksik çıkarılmış. Vardır böyle bir tabloyla karşılaşanlar.
Yo azo değildi ama oligoastenozospermi idi çok düşüktü neyse sağlık olsun 12 milyon ise iyi bana göre çünkü düşüktü sayı 400 bin di 3 ayda bir birwz artıyoduSizde azospermi mi vardı? Daha önce de benzer ne sonuç görmüştüm burada. Tek anlaşılan 12 ml sayı ve 2 hareket. Morfoloji yazmıyor da. Ya sperm yeterince bulunamadı ve böyle yada tablo eksik çıkarılmış. Vardır böyle bir tabloyla karşılaşanlar.
Tabi genel kriterlere göre düşük ama 400 binden çıktıysanız mükemmel bir sonuç :)Yo azo değildi ama oligoastenozospermi idi çok düşüktü neyse sağlık olsun 12 milyon ise iyi bana göre çünkü düşüktü sayı 400 bin di 3 ayda bir birwz artıyodu
Yine düşğk olduğunu biliyorumTabi genel kriterlere göre düşük ama 600 binden çıktıysanız mükemmel bir sonuç :)
Hız yükselmemiş daha. Proxeed yada havuç suyu içirin. Çok iyi bir gelişme, daha da iyi olur inşallah
Aynen bu kafayla devamYine düşğk olduğunu biliyorumama o sayıdan bu sayı ya gelmisse hamdolsun şükürler olsun diyorum
Teatrioyu genelde şiddetli infertilitede veriyorlar. Ben bugün üzüm çekirdeği tozu aldım. Yoğurt bal vs karıştırıp yemek için. Herşeyi de ilaçla halletmek için böylesi şimdilik daha iyi gibi.Canim benzer sorunlar var asil sorunumuz morfoloji.
Propolis ari sutlu karisim
E vitamini
C vitamini
Omeemge 3
Proxeed plus
Coban cokerten kapsül kullaniyor esim ve evet sigara içiyor ben de teotras arastirayim hemen üzüm çekirdeği mi alsam yoksa direk vitamini mi
Evettt hemen havuç suyuna başlıyorum bugünAynen bu kafayla devam
Olumlu düşünürsek çok rahat atlatırız bu dönemleri. Allahın izniyle o bebişler bize gelecek.
Ben de öyle denettireyim ozaman morfoloji sorununuz varsa cobancokerten otunu mutlaka deneyinTeatrioyu genelde şiddetli infertilitede veriyorlar. Ben bugün üzüm çekirdeği tozu aldım. Yoğurt bal vs karıştırıp yemek için. Herşeyi de ilaçla halletmek için böylesi şimdilik daha iyi gibi.
bunlar eczanede reçeteli mi satılıyor ?Sperm morfolojisi, hızı ve sayısı için şiddet ile iki bu vitamini öneririm. neoforfil men , proxeed plus.
Fiyatları 250 civarında ve etkili oldugunu düşünüyorum.
Allah gönlünüze göre versin
çakşır tozu aktarda satılıyorProtime men promotil men proxeed plus en bilinenleri... ama ihtiyaca yönelik başka takviyeler de var. Doğal gıda takviyesi neler yapıyorsunuz?
Hayır reçetesiz satılan vitaminlerbunlar eczanede reçeteli mi satılıyor ?
nohut duydum ama ısırgan otunu ilk defa duyuyorumKaan Aydos hoca da ısırgan otu çayı ve nohut tavsiye ediyor aklıma gelmişken diyeyim
havuç suyunu nasıl yapıyorsunuz ?Evettt hemen havuç suyuna başlıyorum bugün
Kati meyve sıkacağında sıkıyorum 2 havuçtan 1 bardaktan fazla çıkıyor bazenhavuç suyunu nasıl yapıyorsunuz ?
Ondan su çıkmıyor ki bence
bende salataya rendeliyorum öyle etkili olur mu acabaKati meyve sıkacağında sıkıyorum 2 havuçtan 1 bardaktan fazla çıkıyor bazen
Her türlü faydası var ama suyunu sıkmak daha etkili.bende salataya rendeliyorum öyle etkili olur mu acaba
Canım sizin 400 binden 12 mlyona ne kadar sürede yükseldi ve neler yaptınız yazar misnEvet evet zeytinyağında bekletilmis.
Sperm kalitesini arttırmaya yarıyormus o yüzden kullanıyoruz. Benim esim kilo aldırmadıgerçi 73 kilo zaten
Canım bzm ya öyle oldu veya önceki hastane yanlıs baktı. Çünkü esimin 3 ay önce bu hastaneki testi 11 milyon yazıyor biz bir şey kullanmadan 12 milyon 200 bin olmus.Canım sizin 400 binden 12 mlyona ne kadar sürede yükseldi ve neler yaptınız yazar misn