Keçiboynuzu soğuk pres olanındanmı kullanalım?Canım ne kullanılırsa kullanılsın yanında mutkala keçiboynuzu özü de kullanılmalı. Kullanan herkes memnun kalıyor.
Sperm morfolojisi, hızı ve sayısı için şiddet ile iki bu vitamini öneririm. neoforfil men , proxeed plus.Merhaba hanımlar, erkek infertilitesine karşı sıkıntı yaşayan çiftler olarak en etkili takviye ve doğal gıdaları yazıp birbirimizi bu konuda haberdar edelim.
Sayı, hız ve en çok da morfoloji için araştırmalar yaparken gördüğüm semende ros oksidatif stres ve bunun sonucu DNA hasarı oluşuyor olmasıydı. Sperm değerleri normal bile olsa gebelik olmayabiliyor. Ben de eşim takviye kullanırken sigarayı bırakmadığı için DNA hasarına ayrıca eğildim. Ve resveratrol antioksidanı bu hasar için en iyi takviyelerden. Tablet olarak tüketmektense siyah üzüm çekirdeğinde yüksek miktarda bulunduğu için tozunu almaya karar verdim. Ve agülitasyon yani sperm sıvılaşmama sorunu yada visköz olması durumu için asetil sistein 600mg yani bilinen adıyla nac alacağız.
Bunun dışında Maxi go şase kullanıyoruz. İçeriği çok iyi ve 3 ayı doldurup sonuçlara bakacağız. Ayrıca arı sütü bal polen karışımı kullananlardan da fikir almak isterim.
İkisini aynı anda kullabiliryormuyuzSperm morfolojisi, hızı ve sayısı için şiddet ile iki bu vitamini öneririm. neoforfil men , proxeed plus.
Fiyatları 250 civarında ve etkili oldugunu düşünüyorum.
Allah gönlünüze göre versin
Merhabalar Doktor recete yazmasimi gerekiyor bu vitmanileri almak icin yoksa eczaneden direk alabiliyormuyuz.Sperm morfolojisi, hızı ve sayısı için şiddet ile iki bu vitamini öneririm. neoforfil men , proxeed plus.
Fiyatları 250 civarında ve etkili oldugunu düşünüyorum.
Allah gönlünüze göre versin
Eczaneden direk alabilirsiniz.Merhabalar Doktor recete yazmasimi gerekiyor bu vitmanileri almak icin yoksa eczaneden direk alabiliyormuyuz.
İkisi aynı anda çok fazla olur diye düşünüyorum. İkisinden birini alıcak iseniz neofortil kullanmınızı öneririm 60 tablet var içinde 2 ay gidiyorİkisini aynı anda kullabiliryormuyuz
Biz arı sütü bal polen ve propolis karısımi kullanıyoruz.Merhaba hanımlar, erkek infertilitesine karşı sıkıntı yaşayan çiftler olarak en etkili takviye ve doğal gıdaları yazıp birbirimizi bu konuda haberdar edelim.
Sayı, hız ve en çok da morfoloji için araştırmalar yaparken gördüğüm semende ros oksidatif stres ve bunun sonucu DNA hasarı oluşuyor olmasıydı. Sperm değerleri normal bile olsa gebelik olmayabiliyor. Ben de eşim takviye kullanırken sigarayı bırakmadığı için DNA hasarına ayrıca eğildim. Ve resveratrol antioksidanı bu hasar için en iyi takviyelerden. Tablet olarak tüketmektense siyah üzüm çekirdeğinde yüksek miktarda bulunduğu için tozunu almaya karar verdim. Ve agülitasyon yani sperm sıvılaşmama sorunu yada visköz olması durumu için asetil sistein 600mg yani bilinen adıyla nac alacağız.
Bunun dışında Maxi go şase kullanıyoruz. İçeriği çok iyi ve 3 ayı doldurup sonuçlara bakacağız. Ayrıca arı sütü bal polen karışımı kullananlardan da fikir almak isterim.
Sizin ilaçlar tam hedefe yönelik olmuş. Sayı hız mı sizdeki sıkıntı? Morfoloji de düşük mü? Bir de siyah üzüm çekirdeği yiyin en başta yazdığım gibi. Teatrioda da resveratrol var, destekler üzüm de.Merhaba arkadaşlar, maalesef benim eşimde de aynı sorunlar var ve doktorumuz bize reçete halinde şunları verdi, fikir olması açısından yazıyorum
*Günde 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
*günde 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü
*günde 2 kez proxeed plus
*günde 1 kez imprly
*günde 1 kez teatrio
Kuru incir zeytinyağında bekletilmiş mi?Biz arı sütü bal polen ve propolis karısımi kullanıyoruz.
Sabahları da incir yiyo
Bide keçi boynuzu kürü hepsini üst üste almıyor ama belli aralıklar ile
Bi tanıdığım da var oda
Keçi boynuzu kürü
Incir kürü
Ve fermotil kullandı 3 ay boyunca esi su an hamile :) sperm sayısı 10 milyondu hız sıfırdı hiç yoktu
Evet evet zeytinyağında bekletilmis.Kuru incir zeytinyağında bekletilmiş mi?
Biz daha önce yaptık ama eşim çok şekerli ve kilo aldırıyor diye fazla yiyemedi. Kuru incir ne için kullanıyorsunuz?
Maalesef hepsi düşük bizim..Sizin ilaçlar tam hedefe yönelik olmuş. Sayı hız mı sizdeki sıkıntı? Morfoloji de düşük mü? Bir de siyah üzüm çekirdeği yiyin en başta yazdığım gibi. Teatrioda da resveratrol var, destekler üzüm de.
Evet aktarda var. Hatta un şeklinde öğütülmüş olanları da var. Pekmez süt yada yoğurtla karıştırıp yenebilir.Maalesef hepsi düşük bizim..
Siyah üzüm çekirdeğini aktarlarda mı bulabiliriz?