• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli paspas önerisi lazım

anaphylacticshock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
7
0
86
Ankara
Arkadaşlar selam,

Oldukça titiz biriyim ama temizlik yapmaya çok üşeniyorum. :(

Klasik püsküllü vileda kullanıyorum ancak bir işe yaramıyor. Saçlar, kedi tüyleri (2 kedim var), tozlar falan yer değiştiriyor sadece.

Yeni paspas türleri çıkmış. Yok dikdörtgen, yok mikrofiber, yok yuvarlak özel sıkmalı, pedallı vb.

Bu ürünler aşırı pahalı geldi bana. Yani bir paspas setine 100 lira falan vermek saçma geldi açıkçası. Ama kullananlar çok memnunmuş.

Neyse, diyeceğim şu ki ben bu ürünlerden hangisini almalıyım ki benim elim ayağım gibi olsun?

Evimiz giriş kat. Balkon var. Çok toz ve pamukçuk oluyor. Ayrıca 2 kedim var ve saçlarım çok dökülüyor.
Bana kaleboduru, parkeyi rahatça temizleyebileceğim bir paspas önerebilir misiniz?

Arkadaşlar bu paspas konusunu çok araştırdım. Bir tane dönerli paspas aldım ama iyi çıkmadı. Bu dönerli, yuvarlak paspaslardan kullananlara iki sorum olacak. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

1) Sapından sıkmalı mı yoksa pedallı paspas mı tercih ediyorsunuz ? Neden ?

2) Hangi marka paspas kullanıyorsunuz ve kullandığınız markadan memnun musunuz ? Vileda ve parex dışında da piyasada çok fazla marka var seçemiyorum. Banat Mopstar almak istiyorum ama emin değilim. Magic mop 360 diye bir marka var, spin mop var. Kısacası var Allah var ! Hangisini alayım hiç bilemiyorum.

Gerçekten acil bir karar vermem lazım. Çok bütçem yok. Bir seferde iyi bir ürün almak istiyorum. Lütfen seçebilmeme yardımcı olun. :KK43: :KK43: :KK43:

Bir daha asla Vilada almam. Vilada saptan sıkmalı aldım, 3-4 kullanmaya sapı bozuldu. Yedeği yok ( paspasın bile yedeği yok marketlerde), müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor.
Ben de mop arayışındayım, az buz para değil, spin mop gibi kendinden sıkmalıları araştırıyorum. Kullananlar varsa yorum yazabilir mi?

Back
X