Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kaliteli mobilya firmaları önerilerinizi bekliyorum...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

symbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
33
8
arkadaşlar 4 ay sonra düğünüm olacak ama hala içime sinen eşya bulamadım:s modoko ya da masko da bildiğiniz kaliteli mobilya koltuk firmaları var mı? yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler..

8 senelik evliyim.üzerinde yattık kalktık.banamısın demedi.benim mobilyam modoko da FUGA mobilya.tera köşe takımı aldım (2006 yazında.)dahada büyüttük ve oturma yerlerini 90 cm olarak genişlettik.yalnız şu anda internet sitesinde tera köşe deri kaplı gözüküyor.bizim aldığımız zamanda kumaş kaplıydı.ben köşemi mor renk alıp,karşısına açık gri ikili yaptırdım.mor köşede gri yastıklar var,gri koltukta mor yastıklar var.canım koltukta önemli olan sünger kalitesi.ne yazık ki herkes görüntüye göre alıyor.belli bir zaman sonra oturma yeri çöküyor.koltuk süngeri 32 dns hr sünger olmalı.iskeleti fırınlanmış gürgen ağacı olmalı.bunlara dikkat edersen benim gibi yıllarca oturursun.buda 2000-3000 arası fiyatlarla olmuyor.umarım yardımcı olmuşumdur.ve geç kalmamışımdır :)

Walla ben biyer kesseffim adi homepark bu floryda tunc petrolun arkasinda 10 numara mobilyalar var hemde country avangard modern hemide uygun....imalat falan yapiyolarmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz

Son düzenleyen: Moderatör:
bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz

Son düzenleyen: Moderatör:
X