aslında bol çamaşır değiştirip çamaşırları kaynatmak gerekir. fakat öyle bir imkanım yok gibi.özellikle iş yerinde kullanmak için tavsiye almak istiyorum.evde daha rahatım.tekrarlayan mantar enfeksiyonunuz varsa hayatınızdan vajinal şampuanları ve günlük pedleri çıkarmanız gerekiyor. sürekli vajinal şampuanla yıkamak da doğal florayı bozduğunuz için mantar enfeksiyonunu tetikler. aynı şekilde günlük ped hava almasını engelleyip aksine karanlık ve nemli bir ortam yarattığı için yararı değil zararı dokunur. hiçbir markayı kesinlikle tavsiye etmem hayatımdan bu 2 düşmanı çıkardığımdan beri çok rahatım =) çok çektiğim için acı bir tecrübeyle sabittir =)
doktora gittiniz mi bilmiyorum ama vereceği oral ve topikal ilaçlarla hızlı toparlanıp dikkatli davranırsanız kesinlikle işe yarıyor. kesinlikle her tuvaletten sonra nemli bırakmamaya özen göstermelisiniz. günlük pedden ziyade her tuvalette kullanabileceğiniz kullan at tuvalet kağıtları almanızı daha çok öneririm. alafranga tuvaletse iş yerindeki oturma yerine yerleştirilen kağıtlardan alabilirsiniz ya da antibakteriyel mendillerle oturmadan silip öyle kullanabilirsiniz. güzel bir tuvalet kağıdıyla da nemli kalmamasını sağlarsanız pedden daha sağlıklı olur.aslında bol çamaşır değiştirip çamaşırları kaynatmak gerekir. fakat öyle bir imkanım yok gibi.özellikle iş yerinde kullanmak için tavsiye almak istiyorum.evde daha rahatım.
burda yok o maalesef burun mendili gibi.masa başında işimiz o yüzden yürüp havalanmıyor bazen.doktora gittiniz mi bilmiyorum ama vereceği oral ve topikal ilaçlarla hızlı toparlanıp dikkatli davranırsanız kesinlikle işe yarıyor. kesinlikle her tuvaletten sonra nemli bırakmamaya özen göstermelisiniz. günlük pedden ziyade her tuvalette kullanabileceğiniz kullan at tuvalet kağıtları almanızı daha çok öneririm. alafranga tuvaletse iş yerindeki oturma yerine yerleştirilen kağıtlardan alabilirsiniz ya da antibakteriyel mendillerle oturmadan silip öyle kullanabilirsiniz. güzel bir tuvalet kağıdıyla da nemli kalmamasını sağlarsanız pedden daha sağlıklı olur.
arkadaşlar çok düşündüm taşındım şu vajinal mantarımın tekrarlaması ile ilgili.
1-dandik çamaşır makinemi değiştirmem uzun sürecek
2-iş yerinde fazladan iç çamaşırı getirip değiştirme fırsatım yok.
3-tuvalet kağıtları iş yerinde sağlıklı kaliteli değil ve olmuyor.
4-iç çamaşırlarımı annemde yıkatsam dahi gün içinde çalışırken risk devam ediyor.
5-erkekler de düzelene kadar önemseyip sonra boşverdiklerini düşünüyorum olan bize oluyor.
6-kişisel temizliğimi antibakteriyel vajina şampuanı ile yapmam çözüm olmamış ki tekrarladı.
7-kilolu olmanın dezavantajı var fakat bir dakikada verilmiyor o kilolar
sizden en sağlam kullandığınız yada tavsiye ettiğiniz günlük ped önerisi istiyorum. en azından çalışırken o bölgemi kuru tutarım mantarın üremesine ortam sağlanmasın.