• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli Emrbriyo

Derin4238

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
236
47
18
34
Selam arkadaşlar nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağım. Daha önce deneyımledim fakat tutmadı. Sizler yumurta kalıtesi veya kaliteli embriyo için neler yaptınız nasıl beslendınız fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Selam arkadaşlar nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağım. Daha önce deneyımledim fakat tutmadı. Sizler yumurta kalıtesi veya kaliteli embriyo için neler yaptınız nasıl beslendınız fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Üreme diyetsyene başladım 3 ay ben

Merhaba bende tedaviye başlayacam hayırlısıyla 🤲 öncesinde nasıl beslenmeli hangi takviyeleri kullanmalıyız

Esımde sorun vardı tedavi oldu yaştan dolayı beklemek istemedik hersey yolunda denıldi ama tutmadı anlamadık bızde. Genetik taramalı düşünüyorum bundan sonra

Bu dilan polatta yaptırıyor hergun sıgara kahveler elınden dusmuyor. Allah sizin gibi canı gönülden isteyenlere versin inşallah 😇

Back