Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üreme diyetsyene başladım 3 ay benSelam arkadaşlar nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağım. Daha önce deneyımledim fakat tutmadı. Sizler yumurta kalıtesi veya kaliteli embriyo için neler yaptınız nasıl beslendınız fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Üreme diyetsyene başladım 3 ay
Pgt 2 sağlıklı embryonum oldu ) ınstagram var baka bilerseniz Fatma kevserNe gibi fayda gördünüz
Merhaba inşallah süreciniz hayırla sonuçlanırPgt 2 sağlıklı embryonum oldu ) ınstagram var baka bilerseniz Fatma kevser
Merhaba bende tedaviye başlayacam hayırlısıylaSelam arkadaşlar nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağım. Daha önce deneyımledim fakat tutmadı. Sizler yumurta kalıtesi veya kaliteli embriyo için neler yaptınız nasıl beslendınız fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Genetik taraması yapıldı yani doğru mu anladımPgt 2 sağlıklı embryonum oldu ) ınstagram var baka bilerseniz Fatma kevser
Yok martda inshAllahMerhaba inşallah süreciniz hayırla sonuçlanır
Transfer oldunuz mu
Evet genetıkde 2 taneai sağlıklı heldıGenetik taraması yapıldı yani doğru mu anladım
Bulamadım hesabınıPgt 2 sağlıklı embryonum oldu ) ınstagram var baka bilerseniz Fatma kevser
Dyt.kevserkurnaz böyleBulamadım hesabını
Tamam teşekkür ederimDyt.kevserkurnaz böyle
Yumurta mı sağlıksız sperm mi bunu bulamıyorlar mıBen 2 kez denedım 4 embriyo nun hıc bırı tutmadı
Bulamadım hesabını
Ben de kevser hanıma başladımDyt.kevserkurnaz böyle
Tüp bebek mi yaptırıyoBu dilan polatta yaptırıyor hergun sıgara kahveler elınden dusmuyor. Allah sizin gibi canı gönülden isteyenlere versin inşallah![]()