Kaliteli Deodorant Önemli

gezginanne99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
81
19
38
37
Doedorant seçerken çoğu kişinin atladığı bir husus var aslında, güzel kokacağım diye doğaya zarar veren ürünleri kullanmak ki ben bunu doğru bulmuyorum, gerçi artık birçok seçenek var. Mesela ben Sebamed’in deodorantlarını kullanıyorum, bu konuda iyiler. Hem fresh kokuyor hem de zararı çok daha az. Eğer fiyatına takılıyorsanız da, Migros’larda 8 Mart’a kadar %50 indirimli satılıyor bugün aldım. belirsiz markaları kullanıp hem kendimize hem de doğaya zarar vermek yersiz diye düşünyorum.

Oylede hic bi faydasi olmuyor ne yazikki bicok marka denedim ter kokusunu onlesin diye zararsiz urun arastirdim aldim kullandim paraya kiydim acimadim ama hic bi faydasi olmadi bende ter kokmaya devam ettim verdigim paraya da acidim.. zararli mararli yapcak bisi yok hic degilse ter kokmuyorum gunluk koltuk altimi yikayip temizliyorum ve roll on suruyorum tum gun mis gibi kokuyor koltuk altim..

Lady Speed çok başarılı,bende bir ara uzak durayım falan tuz deodorantlardan aldım ama yeterli gelmedi elbette özellikle yazın.en azından yazın lady speed kışın doğal tuz deodorantlardan gratiste satılıyor crystal marka kullanılabilir ter kokusunu önlüyor ama terlemeyi değil.o bile çok iyi

Eklentiler

• D3E59D9F-80A8-4587-9316-015EB1E0C6AA.jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 146
  • DB46600B-D5B1-48BD-B17C-7FD25A116613.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 102
Lady speedleri bulamiyorum artik ben eskiden cok kullanirdim bende epeydir sprey deolardan kullaniyorum deodorantsiz bi hayat dusunemiyorum ter kokusundan ve koltuk altinin islak gorunmesinden cok rahatsiz oluyorum en cok rexona cotton dry deosundan memnun kaldim ben ciddi anlamda terlemeyi ve ter kokusunu cok iyi onluyor yazi onunla gecirdim suanda nivea kullaniyorum black and white olani buda cok iyi terlemeyi ve ter kokusunu onluyor rexona kadar olmasada basarili buldum

Evet ben de yurtdışında yaşıyordum buraya temelli geldim o sorun ile karşılaştım fakar internette satılıyor ben n11den almışım baktım şimdi sizin için.Sevgiler

Eklentiler

• F8001ED1-B3AF-4DA1-920B-4E0CF8494D84.png
    235,8 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…