doktor bey benım 11 tane yumurtam cıktı 10 u olgunlastı 6 sı dollendı 3 tane kalıp 3 u kondu bana 2 sı kalıtelı 1 ı orta kalıte sonuc negatıf benım bıseyım yok ama doktor cok az yumurta kalıtenız var dedı 1 kademe esımın problemı var sperm sayısı az sunu merakedıyom
yumurtamı daha onemlı yoksa spermmı bızım doktor 100 de 90 benım ıcın yumurta onemlı 10 sperm dedı bu bana sacma geldı kalıtelı yumurta olduktan sonra sperm dollemezmı kalıteyı hangısı belırler
bıde su spermı yukseltcek bı sey yokmu
yumurta daha kalıtelı olsun dıye bısey yapılabılırmı
yumurta kalıtesını sıgara bozabılırmı benım esım 1 veya 2 paket ıcıyor gunde bende pasıf ıcıcı oluyom bızım kalıtelı cıktıgı halde nıye tutmuyor olabılır
sımdıden tesekkur ederım
doktor bey cevaplarınız için şimdiden teşekkürler basit bir sperm düşüklüğüyle başladıdığımız tüp bebek yolculuğunun çıkmazı içindeyiz..bende sorun yok yumurta yeterli sayıda oluyor rahim içine iki kez bakıldı.temiz genetiklerimiz de temiz çıktı yeterli yumurta yeterli sperm iyi embriyo ama 3 kez canlı iki kez de dondurulmuşlarla denedik sonuç yok ...en son denemede embriyoların gelişiminin 5. gün bıçakla kesilmiş gibi durduğu söylendi tedaviye ara verildi değişik bir beslenme ve kilo kontrolüyle çüzüm alınır mı ...tıpta bu durumun çaresi varmı devam mı yoksa tedavi defterini kapatayımmı ...şimdiden iyi çalişmalar
ilginiz için teşekkürler ilk tedavide 17 yumurta yaklaşık 13 embriyo 3 tane 8,7,7,hücreli embriyo verildi 3.gün transferi sonra aynı merkezde donma çözme 5ve altı hücreli 4 embriyo donma çözmede verildive kimyasal gebelik..bundan sonra başka merkez 15 yumurta 13 embriyo
3tane 3. gün transferi hücre sayıları 9,8,8 gene sonuç yok...uzatmadan anlatayım olumsuz sonuçları görünce doktorum en son denemede 5. gün bekleyelim denildi 3. güne kadar birinci kalite devam eden emriyoları görünce sevindik..ama bana 4 tane blast transferi yapıldı negatif sonuçtan sonra doktorum 5. günde embriyo gelişimlerinin bıçakla kesilmiş gibi aniden durduğunu söyledi ve bazıları burda bazıları da yurt dışında olmak üzere dediğiniz tahlillerin çoğu yapıldı pıhtılaşma sorunu yok eşim ve benim genetiğimiz temiz kruger kriterlerine göre eşimde sadece sayı ve harekette sorun var morfoloji normal sadece gen mutasyonları dediğiniz şeyi anlayamadım ..şu an kilo vermeye çalışıyorum hayvansal gıdalardan yoksun besleniyorum eşim de e vitamini ve sperm kalitesini artırıcı ilaçlar kullanıyor ...çok yorulduk hem maddi hem manevi gerçekten tıp bizim gibi hastaların durumunu çözemiyor mu...bu beslenme şekli ve zayıflamanın tedaviye olumlu etkisi olurmu..iyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?