- 4 Nisan 2010
- 1.662
- 156
- 363
- Konu Sahibi ikincielci
-
Aşağıdakilere benzer çapraz çanta ve lacivert cüzdan gibi bir cüzdan arıyorum :) Renk ve model marka çok önemli değil tarz bunlara benzer olsun yeter..
Eki Görüntüle 1376901 Eki Görüntüle 1376910 Eki Görüntüle 1376911 Eki Görüntüle 1376912 Eki Görüntüle 1376903
Canım bi fotoğrafı falan varsa bir ara bakayım ona ben :)Cuzdana benzer var az killanilmis ams klipslerinden biri dusmus onu taktirmam gerek gorsel atarim
Ya güzel çok çanta var hepinizinki güzel ama takıntı işte bu ara bi onlara heves ettim işe giderken falan klasikspor model :) bulamazsam çarşı pazar bakarım ama burada bulursam iki kişi mutlu olmuş olurTamam canım bulursun elbet vardır arkadaşlar da
Ne kadar takas var miCanım bu var ama altı kalıp gibi ng marka
Takas yapmıyorum canım maalesef 40 tl ng bag markaNe kadar takas var mi
Yok mu buna benzer cüzdanı olanLink vermek yasak mı bilmiyorum ama şu cüzdandan istiyorum buradaki resimde pek anlasılmıyor..
http://www.enmoda.com/koton-lacivert-cuzdan-4yal35028aa-urun/
Merhaba, cüzdana bakabilir miyim :)Cuzdana benzer var az killanilmis ams klipslerinden biri dusmus onu taktirmam gerek gorsel atarim
Canım çok sağol uğraşmışsın ama sanırım fotoğraflar yüklenmemiş, ya da ben göremiyorum :/
arka kısmında cila kısmında deformeler var beyaz lekeli gibi ama hiç görünmeyecek şekildedir eski çantalardan ama çok dayanıklı ve sıfırdır 15 e düşürdüm gerçek yılan derili ön kısmı
hem cüzdan hem de açık şekilde çanta olarak kullanılabilir sapları çıkıyor nasıl istersen kullanabilirsin 6 tl
çocuklu bayanlar için süper bir çanta sıfırdır hiç kullanılmadı 10 tl
iki el genişlik ve boyunda çanta sıfırdır hiç kullanılmadı dışı kadifelidir 15 tl
en üstteki yılan derili çantanın arka kısmı deforme yerlerini görmen için yakından çektim
canım güzelmiş tam istediğim gibi değil ama istediğimi bulamazsam düşünülebilir, fiyatı nedir bunun?Eki Görüntüle 1379591 Eki Görüntüle 1379592 Eki Görüntüle 1379594 Eki Görüntüle 1379595 Eki Görüntüle 1379595
Klipsinin teki dusmus sadece yaptiririm dusunursen
bir sorun yok görünüyor bende ama neyse önemli değil keşke işine yarasa özelden atayım bir de mesajlarına bak istersen cnm.
Kız bu kalpli pijamadan benim de varCanım çok sağol uğraşmışsın ama sanırım fotoğraflar yüklenmemiş, ya da ben göremiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?