Hemen pazartesi kumaş alıp dikimeye başlıyosun ve diktiklerinin resminide ahanda ben diktim deyip ekliyosun vereliniortak anlaştık .merakla bekliyoruz ozman hihoyyyt
ah ah mehalimcim,bir yaşında bebişim var ve çok yaramaz.kızım sbs yi bi atlatsın,söz veriyorum dikip koyacam buraya.sevgilerimle.(bebişimi kızım bakınca,dikiş dikebilirim o zaman.)
merhaba eklediğiniz kalıp örnekleri hoşuma gitti,bende amatör olarak (sadece kendime yapıyorum) modelistlik yapıyorum,resimlerin kaynağını da söyleseniz hoşumuza giden kalıpları bizde alsak çok sevinirim,picasa demişsizniz fakat ordan birşey bulamadım,şimdiden teşekkürler
ah ah mehalimcim,bir yaşında bebişim var ve çok yaramaz.kızım sbs yi bi atlatsın,söz veriyorum dikip koyacam buraya.sevgilerimle.(bebişimi kızım bakınca,dikiş dikebilirim o zaman.)
ahhh ahhhh oğlumgamyoncuiremsu 2 yaşına girdi ama benden başka kimseyle durmadığı için dikiş dikmek hayal oldu yaaa.bikaç kez teşebbüs ettim ama kalpları yırttı,kumaşları dağıttı vs. vs.bü yüzden sözümde duramadım malesef.mafoldumben :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: