• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kalin telli saça hangi bukle masasi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar buklez masasi almak istiyorum ama karar veremedim , saçlarim çok dolgun ve kalin telli ...kabardigi zaman guzel durmuyor çunku asiri kabariyor kafam kocaman oluyor...ama dogal dalgali bukleli saçlarida çok seviyorum, yuzumede yakisiyor...sizce hangi masayi alsam saçlarim çok kabarmaz ve dogal dalgali guzel bir gorunume sahip olur? kalin telli saçi olup bukle masasi kullananlar deneyimlerinizi yazarmisiniz?? hangi masa 19 mm mi? 25 mm mi?

ilk defa böyle bisey yasiyorum bu forumda bir konu açtim yardim istedim bir Allahin kulu cevap vermemis...neyse caniniz saolsun arkadaslar...

canim saçlarim çok kalin telli çok zor sekle giriyor kalin masada zaten hemen kendini saliyormus normal saçlarda bile :50:

Benimkide aynı seninki gibi kalın maşayla yaptırdım hatta benimki kıvırcık. Ama bana sprey sıkmışlardı. Oyüzden bişey diyemiycem ama bir tanıdığında varsa al kullan. faydasını görürsen alırsın.

Benimkide aynı seninki gibi kalın maşayla yaptırdım hatta benimki kıvırcık. Ama bana sprey sıkmışlardı. Oyüzden bişey diyemiycem ama bir tanıdığında varsa al kullan. faydasını görürsen alırsın.

tanidimfa yok malesef bir arkadasta 25 mm lik var onla yaptim o da biraz kabarik durdu ince alayim diyorum o da cok zaman alir saçlarim cok gür oldugu için ve yine kabarir tabi...acaba wag masami alsam kalin bukleler yerine su dalgasi nasil dururki saçimda???

tanidimfa yok malesef bir arkadasta 25 mm lik var onla yaptim o da biraz kabarik durdu ince alayim diyorum o da cok zaman alir saçlarim cok gür oldugu için ve yine kabarir tabi...acaba wag masami alsam kalin bukleler yerine su dalgasi nasil dururki saçimda???

Ama ince alırsna daha kabarık durmazmı ben inceyle yaptım mesela daha kabarıktı kalınla yaptım daha sönüktü kalın su dalgası gibi duruyodu bende.

Ama ince alırsna daha kabarık durmazmı ben inceyle yaptım mesela daha kabarıktı kalınla yaptım daha sönüktü kalın su dalgası gibi duruyodu bende.

bilmiyorumki canim yaa cok kararsizim...kalinlada kalin su borusu gibi durmasini istemiyorum :))

Canım benimde saçlarım gür ve kıvırcıktır çok kabarır. Bana o kalınla yaptılar su dalgası gibi durdu yani çok hoş duruyodu. Acaba satın alcağın zaman ordaki çalışanlara bir denetsenmi?

Canım benimde saçlarım gür ve kıvırcıktır çok kabarır. Bana o kalınla yaptılar su dalgası gibi durdu yani çok hoş duruyodu. Acaba satın alcağın zaman ordaki çalışanlara bir denetsenmi?

canim keske deneme imkanim olsa :(( ama burdaki magazalarda denetmiyorlar turkiyedeki gibi kutulari acmak yasak :((
ayrica sana çok tesekkur ederim her seferinde cevap verdigin icin canim:16::16::16:

canim keske deneme imkanim olsa :(( ama burdaki magazalarda denetmiyorlar turkiyedeki gibi kutulari acmak yasak :((
ayrica sana çok tesekkur ederim her seferinde cevap verdigin icin canim:16::16::16:

Ricam ederim ne demek bildiğim bir konu olduktan sonra neden cevap vermiyim:)
Aslında kuaförde de yapabilirsin biliyomusun. Kuaföre kalın maşayla dalga istiyorum dersin. Görmüş olursun nasıl olduğunu.

Back