• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kalın telli kuru saçlar...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

guniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
505
3
0
İstanbul
kızlar saçlarım çok kuru ve uçlarda çok fazla kırık incelme çatallaşma oluyor,düz de değil dalgalı da ele de pürüzlü geliyor. elektriklenme ve kabarma var çok fazla.ne yapsam kurtulamadım.varmı birşey bilip paylaşmak isteyen,çok dua edicem valla beni bu sorundan kurtaracak kişiye.

Saçını kestirmen lazım il başta... Haftada 1 kere hakiki zeytinyağ iile balı karıştır masaj şeklinde uygula ve yıka.. Mutlaka saç kremi kullan.. eğer saçın yumşacık olmasını ıstıyosan 1lt suyla bıraz üzüm sirkesini karıştır ve banyo ederken en son sacına dok bolca yıka sonra sacını cok sıcak olmamal sartıyla kurula sacın yumsacık olcak :34:

Saçını kestirmen lazım il başta... Haftada 1 kere hakiki zeytinyağ iile balı karıştır masaj şeklinde uygula ve yıka.. Mutlaka saç kremi kullan.. eğer saçın yumşacık olmasını ıstıyosan 1lt suyla bıraz üzüm sirkesini karıştır ve banyo ederken en son sacına dok bolca yıka sonra sacını cok sıcak olmamal sartıyla kurula sacın yumsacık olcak :34:

saçımın yumuşacık olmasını istiyorum hem de çoook.çok teşekkür ederim deniycem ve sana haber vericem sonucu.

saç kremleri evet saçı yumuşatıyor ama saçın doğal yapısını da bozuyorlar malesef...
benim saçlarım da kuru,kalın telli ve dalgalı...
en önemlisi saçları kuru kuru taramamak lazım...her tarayışta hafif nemlendirmek gerekir...saçlar da kuru olduğu için yağlı saçlar gibi her gün yıkamasak ta olur...
ben banyo öncesi tatlı badem yağı maskesi yapıyorum..2 saat kadar başımda bekletiyorum...hem saçın kuruluğunu azaltıyor,hem de kreme ihtiyaç azalıyor....düzenli yapınca faydasını görürsünüz....:)

saç kremini saçımdan tamamen arındırmamamı söylemişti bi arkadasım yani şöyle seninle aynı saçlara sahibiz.arkadasımda öyleydi.o saçına saç kremi sürüp sadece soğuk suyun altında tutuyomuş. durularken elini saçına sürmüomuş saç kreminin tümü akmasın diye. bende bunu denedimm saçım hem çok sertti hemde yanık kokuodu.birazda olsa ii geldi bide saç şekillendiricilerini bıraktım.çok faydasını gördüm.(saç kremlerini saç diplerine sürme)

Seninle aynı fikirleri paylaşmasak da bir ortak yönümüz var :)))

Benimde saçlarım hem gür ,hem kuru, hem dalgalı, bulduğum çözüm ise saç kremi yerine duş sonrası spreyleri kullanmak, çok iyi sonuç aldım, bide sürekli fön çektiriyorum, biraz yıpratıyor fakat daha yumuşak olduğu için hoşuma gidiyor...Diğer türlü jolesiz, köpüksüz dışarı çıkamam, onlarda malum kazık gibi yapıyor saçımı...

hepsini denicem arkadaşlar çok teşekkür ederim:9: şu muskatlı karanfilli zeytinyağlı şeyi bile denedim çok işe yarıyor demişlerdi forumda,yaramadı maalesef,ama duş sonrası sprey(mavi su,fön suyu gibi bişey heralde) badem yağı,ve saç kremini saçımda bırakmayı denicem çok teşekkür ederim.

hepsini denicem arkadaşlar çok teşekkür ederim:9: şu muskatlı karanfilli zeytinyağlı şeyi bile denedim çok işe yarıyor demişlerdi forumda,yaramadı maalesef,ama duş sonrası sprey(mavi su,fön suyu gibi bişey heralde) badem yağı,ve saç kremini saçımda bırakmayı denicem çok teşekkür ederim.

dediğin giib mavi su hatta beyaz da var içinde, kuaförlerde satılıyor...

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boylarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum:Mane`n Tail... Herkes at sampuani olarak biliyor ama ilgili firmanin insanlar icin urettigi bir sampuan bu...saglik acisindan hicbir tehlike teskil etmiyor.. Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. ve artik turkiyede de sahibinden.com ve gittigidiyor da satiliyor...
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!!

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boylarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum:Mane`n Tail... Herkes at sampuani olarak biliyor ama ilgili firmanin insanlar icin urettigi bir sampuan bu...saglik acisindan hicbir tehlike teskil etmiyor.. Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. ve artik turkiyede de sahibinden.com ve gittigidiyor da satiliyor...
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!!

bu arada belirtmeden gecemiycem, denedigim yollar:
her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
haftalik yaptirdigim sac bakim kurleri
keratinler
servet harcadigim unlu markalarin sampuanlari
hicbiri bu sampuanin yarattigi etkinin 10 da 1 ini yaratmadi..

ciddi onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere paranizi harcamayin bayanlar...

Back