• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kalın telli gür saçlar...

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
318
İstanbul
Herkese merhaba, iyi bayramlar ayrıca :)
Benim saçlarım oldukça gür ve yoğun. Bir de dalgalılar ve başetmek zor oluyor tahmin edersiniz. Önerebilceğiniz şampuanlar neler acaba? Yani yatıştırıcı özelliği olan, bir de kepeklenmeye eğilimli bir saç derim var şu an Head and Shoulders kullanıyorum kepek açısından iyi baya etkili ama onun dışında pek bir artısı yok..
Şimdiden teşekkürler, baya zorlanıyorum bu konuda :)

Şampuanına 1 kaşık bal atmayı dene kabarmayı önler canım.:hulya:

Çok teşekkür ederim deneyeceğimm. Bir de kalın telli ve gür saçı olan arkadaşlar da baksa, saçları sakinleştirmek için hangi şampuan iyi gelir söylese çok sevineceğimm :)

Benim saçlarım da oldukça kalın telli ve gür.Ama düz...Fakat inan kabarma konusunda dalgalı saçlarla yarışır...Yıllardır Kerastes dahil denemediğim ürün kalmadı diyebilirim...Geçenlerde şampuan ve krem bakınırken Elseve'nin kurumaya eğilimli ve kuru saçlar için olan Arı sütlü (beyaz ambalajlı) şampuanını ve Gliss'in kavanozda olan kuru ve yıpranmış saçlar için olan (beyaz kavanoz) saç maskesini aldım (bi onları denememiştim).4-5 keredir kullanıyorum.Saçlarımı inanılmaz yatıştırdı ve yumuşattılar.Kendim fönlüyorum sanki kuaför fönü gibi oluyorlar..

(Yalnız ben yıkayıp banyodan çıktıktan sonra hemen kurutmuyorum saçımı.Yaklaşık bir saat havluya sarıp bekletiyorum.)

Bilemiyorum tabii bana iyi gelen sana faydalı olur mu ama fikir vermek açısından paylaşmak istedim...

benimde saçlarım dalgalı gür ve belime kadar. elidor turuncu şisesi müthiş gerçekten.kabarmıyor ve dalgası çok hoş duruyor ve yumusacık..ama işin kötü yanı dökyüor saçı ya :( elidor dolgunlaştırıcı kullanıyorum. orfilameden saç kremi alcam işe yararmı yaramaz mı söylerim sana canım :) ama bal gerçektende işe yarıyor.okulda kabarık sac yani dolgun sac iyi drmuyor acık saca izin vermedikleri için ama ben yazın felan dolgunlaştırıcı kullanıyorum eger okula gitmiyorsan felan blendax dolgunlaştırıcı kullan derim kendin şekil verebilrsin araya bi kaç maşa ile dalga atarsın yada normal haliyle.:)

çok şaşırdım balın saçı yatıştırma etkisinin olduğunu bilmiyorum.benim saçlarımda fazla kabarıyordu ama 1 sene boyunca düzleştire düzleştire artık yatıştı ve düzleşti fazla kabarmıyor çok uzun olmasına rağmen.ayrıca rejoice şampuan da fazla kabartmıyor saçı öneririm

teşekkürler arkadaşlar :) ben de düzleştirici yapıyorum sık sık o rahat oluyo baya. ama dolgunlaşma istemiyorum aman ya daha fazla dolgunlaştığını düşünemiyorum canım :) Elidoru deneyeceğim ama.

kesınlıkle gliss kullan hemen farkedecksın kaşmir proteınlı olanı önerıyorum.çıkıncada glıss turuncu olanı kullan. sprey şeklınde durulanmıyor.

Back