Merhaba eşimle ilişkiye girmekte hep zorlandık doktor kalın kızlık zarı dedi tamamen ilişki yaşayamıyoruz çok az bir şekilde ilerleyebiliyor zarım hala duruyor bu şekilde hamile kalan var mı
Merhaba eşimle ilişkiye girmekte hep zorlandık doktor kalın kızlık zarı dedi tamamen ilişki yaşayamıyoruz çok az bir şekilde ilerleyebiliyor zarım hala duruyor bu şekilde hamile kalan var mı
Kalın kızlık zarı derken kızlık zarı (hymen) çeşidinin ismini söylemedi mi? Bazı kadınlarda bölmeli, perde şeklinde de oluyormuş. İlişkiyi engelleyen türde kızlık zarı olunca ameliyatla , basit bir işlemle hallediliyormuş.
Canım aynı durumu yaşadım 8 ay önce şuna 27 haftalık gebeyim, ama senin gebeliği düşünmeden önce ilişkini düşünmen lazım ben ilişkiye giremediğimiz için çok uğraşmıştım.. Devlette doktor kızlık zarın kalın ama ilişkiye engel değil demişti vajinismus tedavisi yapan doktor önermişti onun sayesinde 2 haftada çözdüm eğzersiz vs yaparak… bazı durumlarda operasyonla da o kalınlık alınıyormuş duruma göre değişiyor demekki… İşin peşine düş ihmal etme, emin ol çok basit kısa sürüyor